Dieta cu suc de lămâie - Slăbiţi rapid şi arătaţi excelent

19,27 lei
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
  • Număr pagini: 168
Suntem conştienţi de faptul că sănătatea este un capital care trebuie păstrat, că actualul stil de viaţă este răspunzător de suferinţele fizice, că sufletul şi trupul nu sunt entitaţi ce trebuie luate separat, că legătura omului cu universul este importantă pentru regăsirea echilibrului psihic, fizi..

Suntem conştienţi de faptul că sănătatea este un capital care trebuie păstrat, că actualul stil de viaţă este răspunzător de suferinţele fizice, că sufletul şi trupul nu sunt entitaţi ce trebuie luate separat, că legătura omului cu universul este importantă pentru regăsirea echilibrului psihic, fizic şi spiritual. Căile medicinei clasice se îmbogăţesc, viziunea asupra bolii şi bolnavilor se schimbă, iar informaţia constituie un aspect important al profilaxiei medicale.


Colecţia „Să fii sănătos“ deschide publicului noi căi pentru a întelege de unde vine boala, cum se poate vindeca şi mai ales ce poate face pentru menţinerea sănătăţii şi pentru a se bucura pe deplin de viaţă.


Autoarea vă propune o metodă foarte simplă şi sigură de detoxifiere a organismului şi de scădere în greutate. Punând în aplicare sfaturile sale, veţi descoperi că, pentru a slăbi, nu este nevoie să vă înfometaţi, ci doar să profitaţi din plin de proprietăţile naturale ale sucului de lămâie. Dieta de şapte zile şi planul de exerciţii asociat acesteia vor favoriza eliminarea toxinelor de către ficat, întărirea sistemului imunitar şi absorbţia de către organism a cantităţilor de nutrienţi şi de vitamina C necesare, dar mai ales o pierdere în greutate permanentă, care nu vă va afecta starea de sănătate, precum dietele care promit o slăbire drastică în doar câteva zile. Veţi pierde rapid şi fără efort din greutate şi veţi arăta grozav, iar sănătatea dvs. va fi mai bună decât oricând!

General
Anul apariției 2008
Autor Theresa Cheung
Număr pagini 168
Format 15,5×22 cm
Cod produs: 978-973-669-641-1

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.