Dicţionar de combinaţii alimentare

Colecție: Să fii sănătos

Titlu original: Dizionario delle Combinazioni Alimentari

Traducător: Dragoş Zămosteanu

Copertă: Griffon and Swans Productions (www.griffon.ro)

Anul apariției: 2008

Număr pagini: 256

Format: 13,7×21,5 cm

ISBN: 978-973-669-647-3

Dicţionar de combinaţii alimentare

Autor: Arturo Tentori, Giovanni Turetta

Să fii sănătos
În stoc
19,27 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00
  • Să fie oare incorect tot ceea ce se spune şi se scrie despre diete? Este greşită ideea potrivit căreia grăsimile şi salamurile ne pot face rău?


    Dacă suntem persoane sănătoase, nu există mâncăruri propriu-zis nocive pentru noi: dăunătoare pot fi, eventual, anumite combinaţii de mâncăruri, de exemplu, peşte slab cu paste, orez cu carne slabă, pui cu cartofi. Iată marea utilitate a unei cărţi de dietetică foarte moderne, ce îl învaţă pe cititor cum să combine în mod salutar mâncărurile care îi plac. În rest, aveţi libertatea de a alege ce doriţi! Vă plac dulciurile? Foarte bine, savuraţi-le, dar fiţi atenţi să nu se întâmple la aceeaşi masă la care aţi mâncat deja salam sau alt preparat din carne gras; în schimb, brânzeturile grase, ouăle şi verdeţurile se împacă foarte bine unele cu altele dacă nu aveţi probleme deosebite de sănătate.


    Cartea vă prezintă, ordonate alfabetic, sute de alimente, fiecare însoţit de combinaţiile recomandate, cele nerecomandate şi cele neutre, precum şi de note în care găsiţi alte sfaturi dietetice utile de la caz la caz.