Descoperă forţa din tine (2 volume)

33,72 lei
  • Cod produs: 973-8356-44-X
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
Această carte se vinde doar împreună cu volumul I. Am fost creaţi pentru a reuşi, avem forţa interioară necesară, suntem dotaţi cu toate resursele fizice, psihice şi emoţionale de care avem nevoie pentru a prelua controlul asupra vieţii noastre şi a ne făuri destinul aşa cum dorim, susţine Ant..
Această carte se vinde doar împreună cu volumul I.
Am fost creaţi pentru a reuşi, avem forţa interioară necesară, suntem dotaţi cu toate resursele fizice, psihice şi emoţionale de care avem nevoie pentru a prelua controlul asupra vieţii noastre şi a ne făuri destinul aşa cum dorim, susţine Anthony Robbins.

Descoperă forţa din tine este cartea care aprinde scânteia şi va declanşa explozia adevăratei noastre personalităţi. Din tehnicile de bază PNL, Robbins derivă un sistem complet de metode şi instrumente de autodeterminare şi autoeducare pentru a atinge ţelurile propuse.
Ne formează un traseu neural de la vis la succes prin condiţionarea neuro-asociativă sau arta de a ne crea reflexele condiţionate dorite de noi, şi nu impuse de factorii externi.
Care sunt valorile după care ne ghidăm, regulile după care jucăm partida vieţii, experienţele care ne-au modelat existenţa şi mai ales cum ne percepem identitatea sunt componentele sistemului personal de evaluare a oricărei hotărâri pe care învăţăm să le descifrăm, dar mai ales să le controlăm.
Pentru o creştere constantă a calităţii vieţii noastre, secretul este mânuirea cu abilitate a celor două forţe gemene care guvernează orice hotărâre: suferinţa şi plăcerea.
Aveţi în Anthony Robbins un antrenor personal atent şi disciplinat, iar în această carte un manual-jurnal pe care nu l-aţi avut în şcoală pentru materia cea mai importantă: succesul personal.

General
Autor Anthony Robbins
Anul apariției 2002
Format 13 x 20 cm
Număr pagini 240

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.

Fii la curent cu noutățiile

Abonare