Descătușează-ți întregul potențial

Colecție: Cărţi Cheie

Titlu original: Unleash your Full Potential and Live. Your Ultimate Life: Awaken the Infinite Power Within and Create the Life of Your Dreams

Traducător: Angelica Raluca Căliman

Copertă: Griffon and Swans Productions (www.griffon.ro)

Anul apariției: 2007

Număr pagini: 196

Format: 13×20 cm

ISBN: 978-973-669-410-3

Descătușează-ți întregul potențial

Trezeşte puterea infinită din tine şi creează viaţa visurilor tale

Autor: Warren Veenman, Sally Eichhorst

Cărţi Cheie
Stoc epuizat
19,27 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00
 • Transformă visele tale în realitate!


  Trăim în medie 27 375 de zile, echivalentul a 75 de ani. Fiecare zi, fiecare secundă contează. Depinde de noi să facem din timp un aliat sau un duşman. Descătuşează-ţi întregul potenţial este cartea cu ajutorul căreia devenim conştienţi de cât de preţioasă este fiecare zi a vieţii noastre şi de modul cum trebuie gestionată această inestimabilă resursă. Există oameni care rămân ancoraţi în trecut, acumulând eşec după eşec şi oameni care reuşesc în viaţă, tocmai pentru că îşi proiectează în viitor dorinţele.


  Dacă doriţi să fiţi stăpâni pe propria viaţă, Waren Veenman şi Sally Eichhorst vă oferă un set de exerciţii practice care facilitează înţelegerea şi asimilarea principiilor care conduc de la eşec la reuşită. Având caracterul unei conversaţii cu cititorul, lectura acestei cărţi oferă strategiile şi tiparele mentale care să vă asigure realismul şi pragmatismul necesar pentru succesul în viaţă.


  Dale Carnegie spunea că există patru căi, şi numai patru, prin care putem avea contact cu lumea. Suntem evaluaţi şi clasificaţi în funcţie de ceea ce facem, cum arătăm, ce anume spunem şi cum o spunem.


  Colecţia Cărţi Cheie a fost concepută tocmai pentru a vă ajuta să parcurgeţi aceste patru căi, dezvăluind secretele de succes ale celor mai avizaţi autori în materie. Un ghid esenţial pentru cei care doresc să îşi atingă scopurile propuse şi să aibă o viaţă fericită şi echilibrată.


  WARREN VEENMAN şi SALLY EICHHORST sunt autori referenţiali în câmpul literaturii motivaţionale. Împreună conduc Reach Publishers, editură specializată pe cărţi de autodezvoltare, care a devenit în scurt timp o marcă de top în Africa de Sud. Succesul lor se datorează îndeosebi atenţiei sporite în alegerea autorilor publicaţi, nume importante în domeniul psihologiei aplicate.

  Dintre cărţile publicate de aceeaşi autori amintim Dare to Succeed, Where Has My Ceiling Gone?, A Pocket Full Of Inspiration, If I Can You Can, titluri care au devenit în scurt timp bestselleruri. Unleash Your Full Potential (Descătuşează-ţi întregul potenţial, Curtea Veche Publishing), real succes editorial, a fost vândută în sute de mii de exemplare în întreaga lume.