De ce bărbaţii sunt neglijenţi, iar femeile, mereu prevăzătoare

Colecție: Seria Allan & Barbara Pease

Titlu original: Why he’s so last minute & she’s got it all wrapped up

Traducător: Alina-Gabriela Rudeanu

Copertă: Griffon and Swans Productions (www.griffon.ro)

Anul apariției: 2008

Număr pagini: 288

Format: 13×20 cm

ISBN: 978-973-669-492-9

De ce bărbaţii sunt neglijenţi, iar femeile, mereu prevăzătoare

Autor: Allan & Barbara Pease

Seria Allan & Barbara Pease
În stoc
29 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00
  •             De sărbători, spiritele se încing: trebuie cumpărate daruri, pregătită masa pentru musafiri şi să fii o gazdă perfectă. Cu atâtea griji pe cap, cu atâtea probleme de rezolvat, cum să mai reuşim să ne simţim bine?


                Bărbaţii şi femeile funcţionează diferit — acesta este un lucru ştiut deja de toată lumea. Ce nu se ştie încă este cum pot fi respectate aceste diferenţe, ba chiar transformate în atuuri.


                Femeile sunt stresate de cumpărături, dar bărbaţii se descurcă foarte bine dacă sunt înarmaţi cu o listă detaliată. Femeile nu spun exact ce vor să facă bărbaţii, iar aceştia nu înţeleg limbajul indirect al partenerelor lor. Comunicarea în cuplu este un continuu vals, la care, dacă nu respectaţi paşii de dans, o să ajungeţi mereu să vă călcaţi pe picioare. Sau să vă cicăliţi. Sau, mai rău, să vă despărţiţi. Autorii consideră că secretul armoniei constă în împărţirea rezonabilă a responsabilităţilor în cuplu, în comunicare şi în înţelegerea reciprocă a partenerilor.


                Despre musafiri, despre cadouri, despre petreceri şi despre cum să evitaţi ca sărbătoarea să fie un dezastru, citiţi mai multe în De ce bărbaţii sunt neglijenţi, iar femeile, mereu prevăzătoare. O carte amuzantă, ce oferă soluţii uşor de pus în aplicare, numai bună pentru sărbători fericite!