Darul. Succesul începe în prezent

Colecție: Practic

Titlu original: The Present. The Gift that Makes You Happy and Successful at Work and in Life

Traducător: Eugen Damian

Copertă: Daniel Tutunel

Anul apariției: 2007

Număr pagini: 104

Format: 13 x 20 cm

ISBN: 978-973-669-125-6

Darul. Succesul începe în prezent

Autor: Spencer Johnson

Stoc epuizat
14,45 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00
 • Maestru al parabolei, Spencer Johnson ne poartă într-o minunată călătorie alături de un tânăr aflat în căutarea maturităţii şi a succesului. În copilăria sa, tânărul a auzit de la un bătrân înţelept despre Darul Prezentului, cel mai frumos cadou pe care îl poate primi cineva. După o serie de dezamăgiri în viaţa personală şi profesională, tânărul porneşte în căutarea marelui Dar promis de bătrân. Însă spre surprinderea sa, află că numai el singur îşi poate oferi acest Dar miraculos.

  După succesul uriaş obţinut de Spencer Johnson cu cărţile Cine mi-a luat caşcavalul? şi Manager la minut, în care aborda probleme bine delimitate, precum schimbarea sau stilul de management, autorul îşi reuneşte acum filozofia de viaţă în încercarea de a aborda o problemă de ansamblu: fericirea şi împlinirea în viaţa personală şi profesională.

  Răspunsul este unul dintre cele mai simple: concentrarea asupra prezentului.

  Căci ce altceva este Darul Prezentului, dacă nu minunata capacitate de a ne concentra asupra a ceea ce se află chiar în faţa ochilor noştri, de a ne concentra atenţia asupra proiectului la care lucrăm sau asupra oamenilor care ne vorbesc în acest moment?
  Învăţând să desprindem clipa prezentă din neantul unei existenţe nu neapărat fericite, vom avea şansa să descoperim oportunităţile care ni se oferă la tot pasul, de a face ceva important şi constructiv cu viaţa noastră.

  Abia când Prezentul va fi devenit cel mai bun prieten al nostru, ne putem întoarce către Trecut, pentru a învăţa lecţiile valoroase pe care le-a pus deoparte pentru noi, sau spre Viitor, pentru a plănui cum vom folosi concret fiecare moment, când acesta va deveni Prezent.