Curtea Veche în oraşul tău!

Editura Curtea Veche vrea să te includă în echipă! Căutăm colaboratori pentru vânzări directe în oraşele din România. Cauţi să îţi asiguri un venit pe termen lung alături de o companie de prestigiu din domeniul cultural? Eşti Cititor de Curtea Veche şi crezi că o poveste bună se poate vinde ca pâinea caldă? Vrei să ajuţi oamenii din oraşul tău să aibă acces mai bun la lectură?

Te invităm să te alături echipei noastre! Căutăm persoane motivate şi încrezătoare care să ne reprezinte ca agenţi de vânzări în toate oraşele mari din ţară. Poţi distribui cărţi Curtea Veche în oraşul tău şi ne poţi ajuta să păstrăm relaţiile excelente pe care le avem cu librarii din provincie. De asemenea, vei putea indentifica noi oportunităţi de vânzare în cadrul evenimentelor locale - târguri, conferinţe şi manifestări culturale - şi poţi fi ambasadorul nostru pentru toţi cititorii din regiune.

 

Ce înseamnă cărţile Curtea Veche?

În 2013 Curtea Veche Publishing împlineşte 15 ani. Un deceniu şi jumătate de cărţi de top, care au clasat editura în rândul celor mai importante edituri din România şi ca lider de piaţă pe segmenul de cărţi de non-ficţiune, business, literatură motivaţională, educaţie financiară şi socială. Catalogul editurii conţine colecţii diverse, acoperind numeroase arii de interes: literatură universală contemporană (Byblos), terapie familială şi de cuplu (Familia la Curtea Veche), ştiinţe sociale şi politice (Constelaţii şi Actual), psihologie (Biblioterapia), sănătate şi nutriţie ( Să fii sănătos), cărți pentru copii sau cărți de gastronomie. Curtea Veche Publishing deţine exclusivitatea pentru publicarea în România a cărţilor renumitului bucătar britanic Jamie Oliver, dar și a unor autori precum Dale Carnegie, Robert Kiyosaki, Daniel Goleman, Allan şi Barbara Pease, Edward de Bono, ale căror cărţi au fost vândute în milioane de exemplare în întreaga lume.

Editua este cunoscută pentru proiectele sale originale, menţionând în acest sens seria cărţilor realizate alături de Casa Regală a României, prin care editura Curtea Veche Publishing doreşte să prezinte universul regalităţii dintr-o altă perspectivă ("Cartea regală de bucate" a Alteţei Sale Regale Principesa Margareta a României, "Muzica Regelui", "Anul Regelui" şi "Maşinile Regelui" de ASR Principele Radu al României, etc.).

  

Avantajele de a fi agent de vânzări Curtea Veche:

-          Este o activitate flexibilă de pe urma căreia vei avea atât beneficii financiare, cât și personale
-          Vei colabora cu una dintre principalele edituri din România și o companie aflată în continuă creştere  
-          Poţi susţine şi încuraja lectura în cadrul comunităţii tale!
-          Publicăm (în medie) 200 de titluri noi şi reeditări pe an
-          Cărţile editate de noi se supun unor norme etice stricte şi au o calitate grafică deosebită.
-          Curtea Veche este un brand recunoscut pentru proiectele sale şi pentru contribuţiile aduse în domeniul literaturii de specialitate şi pentru promovarea lecturii în rândul cititorilor mici.

 

 

[*] Curtea Veche Publishing caută un graphic designer plin de imaginaţie, pentru un job middle level (2 ani experienţă). Cerinţe: Photoshop, CorelDraw, Adobe Illustrator. Aşteptăm CV-urile pe adresa office@curteaveche.ro, până pe 30 august 2013.

 

Așteptăm CV-urile dumneavoastră la adresa office@curteaveche.ro