Cum să devii antreprenor - Dezvoltă-ţi propria afacere!

36,60 lei
  • Cod produs: 978-973-669-701-2
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
Cartea este disponibilă în format eBook și poate fi descărcată de aici.Încetează să visezi şi treci la fapte! Cum să începi şi să îţi dezvolţi propria afacereAntreprenoriatul este cea mai sigură cale de a prospera într-o lume nesigură, în continuă schimbare. Reducerea numărului locurilor de muncă es..

Cartea este disponibilă în format eBook și poate fi descărcată de aici.


Încetează să visezi şi treci la fapte! Cum să începi şi să îţi dezvolţi propria afacere


Antreprenoriatul este cea mai sigură cale de a prospera într-o lume nesigură, în continuă schimbare. Reducerea numărului locurilor de muncă este doar una dintre consecinţele crizelor economice şi, adesea, oameni care nu planificaseră niciodată să ajungă antreprenori aleg această soluţie pentru a depăşi situaţia de criză. Cartea specialistului american în practici antreprenoriale Larry Farrell vă furnizează toate datele necesare pentru a vă gestiona cu succes propria afacere şi a vă asigura, în acest fel, independenţa financiară. În plus, veţi găsi aici exerciţii aplicative şi studii de caz celebre ale unor antreprenori plini de curaj şi inspiraţie, care au riscat şi au reuşit, precum Bill Gates, Walt Disney, Ed Penhoet, Michael Dell. Veţi învăţa toate trucurile prin care vă puteţi transforma ideea într-o mare afacere, iar termeni precum întocmirea planului de afaceri, alegerea pieţei şi a produselor, identificarea potenţialilor clienţi, testarea concurenţei nu vor mai ascunde niciun secret.


„Revoluţia antreprenorială a secolului XXI: oamenii obişnuiţi devin jucători-cheie. Aceasta nu este o revoluţie rezervată celor bogaţi şi puternici. Este o nouă pagină din istoria economiei, care îi încurajează pe toţi să ia parte, de la proaspătul absolvent, oameni de ştiinţă şi profesori universitari la cititorul acestei cărţi, care îşi va face timp şi se va strădui să creeze un produs sau un serviciu de care cineva, undeva, va avea nevoie şi va plăti pentru el.“


Larry C. Farrell


„O carte ce trebuie citită de către oricine are pasiunea, perseverenţa şi curajul de a începe şi conduce propria afacere. Farrell surprinde cu adevărat esenţa adevăratului antreprenor şi ce e nevoie să faci ca să supravieţuieşti în actualul mediu de afaceri.”


Sabrina Horn, fondator, preşedinte
şi CEO Horn Group, Inc.


„Cele mai eficiente metode de îmbunătăţire a relaţiei dintre client şi produs.“


Internet Works

General
Anul apariției 2008
Autor Larry C. Farrell
Număr pagini 280
Format 15×23,5 cm

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.

Fii la curent cu noutățile

Abonare