Cu toată viteza înainte!

Colecție: Cărţi Cheie

Titlu original: Full Speed Ahead: Accelerating Through the Challengess While Pressing on to Victory

Traducător: Ana Veronica Mircea

Copertă: Griffon and Swans Productions (www.griffon.ro)

Anul apariției: 2008

Număr pagini: 208

Format: 13×20 cm

ISBN: 978-973-669-538-4

Cu toată viteza înainte!

Lasă-te condus de visul tău pentru a obţine maximum de succes şi pentru a trăi viaţa pe care ţi-o doreşti

Autor: Joyce Weiss

Cărţi Cheie
În stoc
19,27 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00
 • Trăieşte viaţa
  pe care ţi-o doreşti!


  Lucrurile din jurul dumneavoastră se schimbă prea repede? Teama, îngrijorarea sau obstacolele v-au răpit cheful de viaţă? Nu trebuie să vă simţiţi învinşi. Folosiţi planurile de acţiune şi soluţiile oferite de Joyce Weiss pentru a diminua stresul cotidian.


  În fiinţa dumneavoastră se află un motor extrem de puternic – visul care vă ghidează existenţa. Cu toată viteza înainte! vă poate ajuta să vă sincronizaţi cu lumea din jur şi să vă utilizaţi la maximum potenţialul de care dispuneţi. Puneţi-vă centurile de siguranţă şi apăsaţi până la podea acceleraţia. „Vehiculul” dumneavoastră se va îndrepta ca un bolid către succes.


  Dale Carnegie spunea că există patru căi, şi numai patru, prin care putem avea contact cu lumea. Suntem evaluaţi şi clasificaţi în funcţie de ce facem, cum arătăm, ce anume spunem şi cum o spunem.


  Colecţia Cărţi Cheie a fost concepută tocmai pentru a vă ajuta să parcurgeţi aceste patru căi, dezvăluind secretele de succes ale celor mai avizaţi autori în materie. Un ghid esenţial pentru cei care doresc să îşi atingă scopurile propuse şi să aibă o viaţă fericită şi echilibrată.