Copil bogat, copil isteţ. Startul financiar în viaţă - Ediţia a III-a revizuită

Colecție: Seria Kiyosaki

Titlu original: RICH KID SMART KID. Giving Your Child a Financial Head Start

Traducător: Elena Neculcea

Copertă: Griffon and Swans Productions (www.griffon.ro)

Anul apariției: 2008

Număr pagini: 296

Format: 15 × 22,8 cm

ISBN: 978-973-669-559-9

Copil bogat, copil isteţ. Startul financiar în viaţă - Ediţia a III-a revizuită

Autor: Robert T. Kiyosaki, Sharon L. Lechter

În stoc
37 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00
 • Cartea Copil bogat, copil isteţ este scrisă pentru părinţii care pun preţ pe educaţie, care vor să le asigure copiilor lor un start avantajos în viaţă – financiar şi şcolar – şi care sunt gata să se implice în acest proces.

  În Era Informaţională, o bună educaţie este mai importantă ca oricând. Dar actualul sistem de învaţământ poate că nu-i oferă copilului dumneavoastră toate informaţiile care-i sunt necesare. Cartea de faţă este menită să umple golurile: să vă ajute să-i transmiteţi copilului dumneavoastră aceleaşi cunoştinţe financiare interesante şi practice pe care propriul tată i le-a transmis lui, Robert Kiyosaki.

  Copil bogat, copil isteţ vă va arăta cum puteţi trezi dragostea de învăţătura în copilul dumneavoastră aplicând aceleaşi metode la care a apelat tatăl lui Robert pentru a-l ajuta să termine şcoala cu toate că acesta lua note proaste şi-şi dorea să renunţe la învăţătură.

  Copil bogat, copil isteţ vă deschide porţi nebănuite oferindu-vă şansa de a transmite mai departe nişte procedee şi o capacitate de înţelegere pe care copilul dumneavoastră le va aplica tot restul vieţii.
  Le dăm viaţă copiilor noştri, îi îngrijim şi-i iubim, dar îi înţelegem oare cu adevărat? „Copil bogat, copil isteţ“ propune o incursiune în modul în care gândesc şi învaţă cel mai bine copiii. Înarmaţi cu aceste cunoştinţe, vă veţi putea ajuta copiii să-şi folosească în viaţă tot potenţialul.


  Sharon L. Lechter  Cartea Copil bogat, copil isteţ răspunde la întrebări pe care, probabil, vi le-aţi pus şi dumneavoastră ca părinte:

  • Şcoala îmi învaţă copilul cum să supravieţuiască financiar şi să prospere în lumea de astăzi... şi în cea de mâine ?

  • Ce pot să fac atunci când copilului meu nu-i place şcoala, când vine acasă cu note proaste, când este considerat slab la învăţătură sau când vrea să se lase de şcoală ?

  • Cum pot să fiu sigur că fiul sau fiica mea primeşte îndrumarea de care are nevoie în viaţă ?


  www.richdad.com