com.erţ - Avantajele vânzării în reţea – Ediţia a III-a, revizuită

Colecție: Practic

Titlu original: Pro-summer Power! How to Create Wealth by Buying Smarter, Not Cheaper!

Traducător: Sabina Dorneanu

Copertă: Griffon and Swans (www.griffon.ro)

Anul apariției: 2011

Număr pagini: 128

Format: 13 × 20 cm

ISBN: 978-606-588-236-2

com.erţ - Avantajele vânzării în reţea – Ediţia a III-a, revizuită

Autor: Bill Quain

În stoc
21,19 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00
 • Este adevărat — cumpărătorii lasă din ce în ce mai mulţi bani în magazine, iar reducerile de preţuri nu fac decât să încurajeze aceste cheltuieli, fie că este vorba de magazinele obişnuite, de supermarketuri sau de marile lanţuri angro. Bill Quain atrage atenţia că aceste reduceri de preţ nu reprezintă decât o strategie de marketing printre altele (şi descrie zece asemenea strategii), menită să sporească profiturile comercianţilor. Dar dumneavoastră ce primiţi în schimb?
  Autorul, expert în probleme de marketing, vă provoacă să cumpăraţi mai inteligent, nu mai ieftin, explicându-vă, bineînţeles, cum puteţi face acest lucru. Un cumpărător inteligent este acela care practică prod-consumul — adică îşi sporeşte veniturile în timp ce cumpără diverse produse. Nu este nimic neobişnuit în asta!
  V-aţi gândit vreodată că a cumpăra poate însemna o afacere, şi nu pur şi simplu consum, adică o micşorare a veniturilor familiei? Aţi vrea să ştiţi cum puteţi face acest lucru? Cuvântul-cheie este reţeaua de vânzări, fie ele directe, prin recomandare sau prin internet.
  Citiţi această carte şi veţi învăţa cum să aduceţi bani la bugetul dumneavoastră în timp ce cumpăraţi. E chiar mai simplu decât v-aţi imaginat. Schimbaţi-vă mentalitatea de cumpărător într-una de prod-consumator şi vă veţi schimba situaţia financiară.


  Dr. BILL QUAIN, profesor de management la Florida International University, a þinut cursuri la University of Nevada, University of Central Florida şi University of New Orleans.
  Autor prolific, a publicat şapte cărþi despre afaceri, marketing şi dezvoltare personală, printre care Reclaiming the American Dream (Regăsirea visului american), 10 reguli de încălcat, 10 reguli de urmat (Curtea Veche Publishing, 2002) şi Câştigă timpul de partea ta (Curtea Veche Publishing, 2007).
  Este absolvent al Cornell University, Florida International University şi University of New Orleans. Şi-a dat doctoratul în administrare educaþională.
  Înainte de a se dedica unei cariere universitare, Bill Quain a fost proprietarul unui hotel şi al unui restaurant în New Jersey, a condus şi a înfiinþat mai multe companii prospere.
  În prezent, locuieşte în Sunny Isles Beach, Florida, împreună cu soþia şi cele două fiice.