Telefon Curtea Veche

Ceai Juicy Raspberry

16,30 lei
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
"Ceaiul Juicy Raspberry imbina aroma fina a fructelor de zmeura coapta si coacaze rosii cu aroma eleganta si delicata a ceaiului alb.Infuzia este una fina si dulceaga, cu o aroma echilibrata de zmeura.Datorita procesarii minime, ceaiul alb are un continut de nutrienti mult mai mare decat ceaiurile n..
"Ceaiul Juicy Raspberry imbina aroma fina a fructelor de zmeura coapta si coacaze rosii cu aroma eleganta si delicata a ceaiului alb.

Infuzia este una fina si dulceaga, cu o aroma echilibrata de zmeura.
Datorita procesarii minime, ceaiul alb are un continut de nutrienti mult mai mare decat ceaiurile negre sau verzi. In timpul procesului de productie a ceaiului alb, frunzele nu sunt lasate sa oxideze, ele ramanand practic mai aproape de starea lor naturala, pastrand o cantitate mai mare de antioxidanti. "
Ingrediente Ceai alb Shou Mei, ceai verde Ceylon, Sencha, stafide (stafide, ulei de floarea soarelui), coacaze rosii , aroma, zmeura (min. 2.4% )
Recomandari de servire In cazul suprainfuzarii, ceaiurile verzi si albe pot capata un gust usor amarui. Pentru o aroma mai puternica, poti folosi o cantitate mai mare de ceai in locul cresterii duratei de infuzare.


Mod de ambalare Punga cu clips pentru resigilare
Pentru a prepara o ceasca de ceai, adaugati apa fierbinte ( 70ºC) peste o lingurita cu ceai (aproximativ 2 gr) si lasati la infuzat timp de 2-3 minute.
Dozaj 2 grame Temperatura 70 C
Timp preparare 2-3 minute
Gramaj 50 grame
General
Producător Mount Himalaya Tea
Gramaj 50 grame
Cod produs: 6425824105092

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.