Telefon Curtea Veche

Ceai Galben Huang Xiao

23,90 lei
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
Ceai galben Huang Xiao "Iti oferim acum unul dintre cele mai rare sortimente de ceai din lume: ceaiul galben Huang Xiao, produs din frunze culese si rulate intr-o forma speciala ce pastreaza prospetimea si aroma ceaiului, oferindu-i o aroma unica. Denumirea de ceai ""galben"" i-a fost atribuita in ..
Ceai galben Huang Xiao "Iti oferim acum unul dintre cele mai rare sortimente de ceai din lume: ceaiul galben Huang Xiao, produs din frunze culese si rulate intr-o forma speciala ce pastreaza prospetimea si aroma ceaiului, oferindu-i o aroma unica. Denumirea de ceai ""galben"" i-a fost atribuita in primul rand datorita asocierii cu galbenul imperial, purtat exclusiv de catre imparatii chinezi in secolele trecute.
Este un ceai rar, a carui infuzie te va captiva inca de la prima ceasca, in care vei regasi note cu totul speciale: dulci, florale si foarte aromate. Ofera un retrogust subtil si cremos. Ceaiul galben Huang Xiao se inscrie pe lista micilor placeri " Ingrediente frunze de ceai galben
Recomandari de servire In cazul suprainfuzarii, ceaiurile verzi si albe pot capata un gust usor amarui. Pentru o aroma mai puternica, poti folosi o cantitate mai mare de ceai in locul cresterii duratei de infuzare.


Mod de ambalare Punga cu clips pentru resigilare
Pentru a prepara o ceasca de ceai, adaugati apa fierbinte ( 70ºC) peste o lingurita cu ceai (aproximativ 2 gr) si lasati la infuzat timp de 2-3 minute.
Dozaj 2 grame Temperatura 70 C
Timp preparare 2-3 minute
Gramaj 50 grame
General
Producător Mount Himalaya Tea
Gramaj 50 grame
Cod produs: 6425824106037

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.