Telefon Curtea Veche

Ceai Citrus Ginger

15,10 lei
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
Ceai Rooibos cu portocala si ghimbir Cat de tentanta ti se pare combinatia de ceai Rooibos, condimente si fructe exotice? Incearca si tu Citrus & Ginger, un ceai Rooibos care, desi nu contine teina, te revigoreaza prin aroma citrica si gustul specific de ghimbir. Aceste arome sunt evidentiate si de ..
Ceai Rooibos cu portocala si ghimbir Cat de tentanta ti se pare combinatia de ceai Rooibos, condimente si fructe exotice? Incearca si tu Citrus & Ginger, un ceai Rooibos care, desi nu contine teina, te revigoreaza prin aroma citrica si gustul specific de ghimbir. Aceste arome sunt evidentiate si de papaya si portocala, rezultand o infuzie cu gust deosebit.
Ingrediente rooibos, coaja de portocala, papaya caramelizat, arome, boabe de piper rosu, santal, ghimbir, ginseng, flori de portocal, flori de albastrele, lavanda
Recomandari de servire Datorita faptului ca nu contine teina, ceaiul rooibos poate fi consumat in orice moment al zilei.

Mod de ambalare Punga cu clips pentru resigilare
Pentru a prepara o ceasca de ceai, adaugati apa fierbinte ( 70ºC) peste o lingurita cu ceai (aproximativ 2 gr) si lasati la infuzat timp de 2-3 minute.
Dozaj 2 grame Temperatura 70 C
Timp preparare 2-3 minute
Gramaj 50 grame
General
Producător Mount Himalaya Tea
Gramaj 50 grame
Cod produs: 6425824105979

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.