Mesaje de la zâne. Carte de colorat

Colecție: EZO

Titlu original: Messages from the Fairies Colouring Book

Traducător: Ion Popescu

Copertă: Ilustrații de Norma J. Burnell

Anul apariției: 2017

Număr pagini: 96

Format: 21,60 x 28,00 cm

ISBN: 978-606-588-952-1

Mesaje de la zâne. Carte de colorat

Autor: Doreen Virtue

În stoc
28 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00
 • Zânele sunt fiinţe angelice care sălășluiesc undeva aproape de Pământ, astfel încât să-și poată îndeplini
  misiunea de a proteja natura și ființele vii.
  Dorința lor arzătoare este să te ajute să duci o viață mai sănătoasă, mai fericită și mai prosperă.
  Doreen Virtue
  Zânele sunt ființe jucăușe care adoră frumusețea și magia vieții! În această minunată carte de colorat, zânele împărtășesc mesaje inspiratoare cu toți cei doritori de mai multă distracție, bucurie și natură în viețile lor. Lasă-te ghidat de creativitate atunci când folosești strălucitoarele culori ce-ți vor face inima să cânte și conectează-te fără efort cu energiile încărcate de veselie și de poftă de viață ale zânelor.
  Aceste ființe magice abia așteaptă să-ți împărtășească
  din înțeleptele lor gânduri despre belșug, gospodărie,
  sănătate și natură!

  Despre autoare
  Doreen Virtue este doctor în consiliere psihologică, având, de asemenea, un masterat şi o licenţă în acest domeniu. Este autoarea a peste 50 de cărţi şi de cărţi-oracol pe teme spirituale. Cunoscută în special pentru cărţile sale despre îngeri, Doreen este supranumită adesea „Doamna Îngerilor“.
  De când se știe, Doreen a luptat pentru diferite cauze. A devenit vegetariană în 1996, s-a implicat în activităţi caritabile şi a făcut parte din mişcările care militează pentru un mediu curat, pentru un tratament corect al animalelor, pentru aer şi apă curate şi pentru utilizarea exclusivă a alimentelor nemodificată genetic.
  A fost invitată la show-ul găzduit de Oprah, la CNN şi la alte emisiuni de televiziune şi de radio. În revista Woman’s World, la rubrica „Îngerul meu păzitor“, publică în fiecare săptămână un articol. Cărţile sale sunt traduse în mai multe limbi, fiind disponibile şi pe Kindle, pe alte platforme eBook şi ca aplicaţii iTunes. Doreen Virtue prezintă, de asemenea, o emisiune săptămânală la Hay House Radio.
  www.angeltherapy.com

  Despre ilustratoare
  Norma J. Burnell, profesoară certificată de Zentangle®, este o artistă de succes care și-a dedicat întreaga viață artelor. Este coautoare a volumelor The Art of Zentangle și The Art of Fashion Tangling.
  După ce a descoperit arta Zentangle, Norma a început să introducă „amestecurile” în propria artă fantastică și astfel s-a născut Fairy-Tangles™. Multe dintre desenele ei tip Fairy-Tangles sunt în prezent vândute sub formă de ștampile de cauciuc pentru confecționarea de vederi și alte tipuri de meșteșuguri, iar originalele ei au fost vândute colecționarilor din întreaga lume.
  Norma lucrează în prezent pentru o companie mică și creează pagini de internet și grafică. De asemenea, predă mai multe cursuri de artă și continuă să-și dezvolte propria artă. Visul vieții ei este acela de a-și continua cariera și de a împărtăși arta cu ceilalți.
  www.fairy-tangles.com