Mesaje de la îngeri. Carte de colorat

Colecție: EZO

Titlu original: Messages from Your Angels Colouring Book

Traducător: Ion Popescu

Copertă: Ilustrații de Norma J. Burnell

Anul apariției: 2017

Număr pagini: 96

Format: 21,60 x 28,00 cm

ISBN: 978-606-588-951-4

Mesaje de la îngeri. Carte de colorat

Autor: Doreen Virtue

În stoc
28 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00
 • Cei care intră în mod regulat în legătură cu îngerii vorbesc despre o îmbunătățire substanțială în viața lor. Sunt mai fericiți, mai liniștiți, mai încrezători în ei înșiși și mult mai puțin temători în fața viitorului.


  Această carte de colorat aduce un mesaj al alinării, al susținerii și al speranței din partea îngerilor tăi. Coloratul acestor frumoase imagini îți va permite să intri mai adânc în legătură cu îngerii tăi, pe măsură ce devii mai sănătos și îți deschizi inima cu ajutorul unei activități plăcute, relaxante și meditative.
  Îngerii abia așteaptă să iei legătura cu ei
  și să-ți ofere dragostea și îndrumarea lor!

  Despre autoare
  Doreen Virtue este doctor în consiliere psihologică, având, de asemenea, un masterat şi o licenţă în acest domeniu. Este autoarea a peste 50 de cărţi şi de cărţi-oracol pe teme spirituale. Cunoscută în special pentru cărţile sale despre îngeri, Doreen este supranumită adesea „Doamna Îngerilor“.
  De când se știe, Doreen a luptat pentru diferite cauze. A devenit vegetariană în 1996, s-a implicat în activităţi caritabile şi a făcut parte din mişcările care militează pentru un mediu curat, pentru un tratament corect al animalelor, pentru aer şi apă curate şi pentru utilizarea exclusivă a alimentelor nemodificată genetic.
  A fost invitată la show-ul găzduit de Oprah, la CNN şi la alte emi­siuni de televiziune şi de radio. În revista Woman’s World, la rubrica „Îngerul meu păzitor“, publică în fiecare săptămână un arti­col. Cărţile sale sunt traduse în mai multe limbi, fiind disponibile şi pe Kindle, pe alte platforme eBook şi ca aplicaţii iTunes. Doreen Virtue prezintă, de asemenea, o emisiune săptămânală la Hay House Radio.
  www.angeltherapy.com

  Despre ilustratoare
  Norma J. Burnell, profesoară certificată de Zentangle®, este o artistă de succes care și-a dedicat întreaga viață artelor. Este coautoare a volumelor The Art of Zentangle și The Art of Fashion Tangling.
  După ce a descoperit arta Zentangle, Norma a început să intro­ducă „amestecurile” în propria artă fantastică și astfel s-a născut Fairy_Tangles™. Multe dintre desenele ei tip Fairy-Tangles sunt în prezent vândute sub formă de ștampile de cauciuc pentru con­fec­ționarea de vederi și alte tipuri de meșteșuguri, iar originalele ei au fost vândute colecționarilor din întreaga lume.
  Norma lucrează în prezent pentru o companie mică și creează pagini de internet și grafică. De asemenea, predă mai multe cursuri de artă și continuă să-și dezvolte propria artă. Visul vieții ei este acela de a-și continua cariera și de a împărtăși arta cu ceilalți.
  www.fairy-tangles.com


  Îngerii tăi păzitori sunt lângă tine
  chiar în acest moment. Aceștia sunt ființe pure,
  născute din lumina divină, în care poți avea
  deplină încredere și care vor să te ajute
  în toate împrejurările vieții tale.
  Doreen Virtue