Descătușarea potențialului

Colecție: Cărţi Cheie

Titlu original: Unlocking potential, 7 Coaching Skills that Transform Individuals, Teams & Organizations

Traducător: Mihaela Veronica Șerbănescu

Anul apariției: 2017

Număr pagini: 160

Format: 20 x 13 cm

ISBN: 978-606-588-964-4

Descătușarea potențialului

Șapte aptitudini de coaching care transformă oamenii, echipele și organizațiile

Autor: Michael K. Simpson

Cărţi Cheie
În stoc
26 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00
 • MICHAEL K. SIMPSON este, de mai bine de douăzeci şi cinci de ani, unul dintre cei mai importanți experți în consiliere pentru liderii companiilor de pe întreg mapamondul. Autor, conferenţiar, consultant și consultant senior la FranklinCovey, a ţinut cursuri universitare timp de trei ani şi a predat la Summitul Liderilor Executivi. Printre clienții lui Michael K. Simpson se regăsesc companii de top precum: Marriott, GE Capital, Frito-Lay, Lilly, Nike, John Deere, ExxonMobil, Hewlett Packard, HSBC Bank, Highmark, Prudential, ING, TE Connectivity și Coca-Cola.
  Michael K. Simpson a mai fost consultant principal la PricewaterhouseCoopers şi a deținut poziții în conducerea executivă în cadrul a două companii tehnologice majore, ca vicepreședinte al Departamentului vânzări și vicepreședinte al Departamentului de dezvoltare a afacerilor.
  Autorul are diplomă de masterat în comportament organizațional obţinută la Columbia University și diplomă de licență în relații internaționale obţinută la Brigham Young University.

  Michael K. Simpson este, de mai bine de douăzeci și cinci de ani, unul dintre cei mai importanți experți în consiliere pentru liderii companiilor de pe întreg mapamondul. Autor, conferențiar, consultant și consultant senior la FranklinCovey, a ținut cursuri universitare timp de trei ani și a predat la Summitul Liderilor Executivi. Printre clienții lui Michael K. Simpson se regăsesc companii de top precum: Marriott, GE Capital, Frito-Lay, Lilly, Nike, John Deere, ExxonMobil, Hewlett Packard, HSBC Bank, Highmark, Prudential, ING, TE Connectivity și Coca-Cola.
  Vă place sau nu, dacă sunteți lider, aveți datoria de a vă îndruma angajații. Coachingul eficient poate face minuni în privința succesului unei companii!
  Michael K. Simpson identifică șapte competențe pe care orice lider trebuie să le posede și să le insufle celor pe care îi conduce: construirea încrederii, contestarea paradigmelor, claritatea strategică, execuția ireproșabilă, oferirea unui feedback eficient, descătușarea talentului și ridicarea nivelului mediu.

  Cărțile acestea sunt lecții de viață.
  Pentru noi toți.