Bucătarul se dezbracă... de secrete - 1. Ierburi şi mirodenii. Supe. Salate şi dressinguri

7,71 lei
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
  • Număr pagini: 64
20 DE SăPTăMÂNI CU JAMIE OLIVER   Jamie Oliver, cel mai popular bucătar din Marea Britanie, şi-a câştigat statutul de vedetă datorită cărţilor publicate şi emisiunii de televiziune The Naked Chef — Bucătarul se dezbracă... de secrete. De-a lungul timpului, a scris pentru British GQ, Times Magazine..

20 DE SăPTăMÂNI CU JAMIE OLIVER


 


Jamie Oliver, cel mai popular bucătar din Marea Britanie, şi-a câştigat statutul de vedetă datorită cărţilor publicate şi emisiunii de televiziune The Naked Chef — Bucătarul se dezbracă... de secrete. De-a lungul timpului, a scris pentru British GQ, Times Magazine, Marie Claire şi News of the World. În prezent, are propria revistă culinară, numită Jamie Magazine.


Jamie a surprins prin inventivitate şi, totodată, prin simplitatea reţetelor. Modul său neconvenţional de a găti, faptul că nu folosea un limbaj încărcat de termeni gastronomici şi talentul de povestitor au atras un public larg şi au stârnit curiozitatea. Astfel, Jamie Oliver a revoluţionat felul în care britanicii priveau mâncarea şi gătitul şi a ajuns să fie cunoscut pretutindeni sub numele emisiunii care l-a consacrat, în care propunea reţete savuroase şi uşor de preparat.


Jurnalul Naţional şi Curtea Veche Publishing vă invită să participaţi la o adevărată aventură culinară alături de Jamie, oferindu-vă o gamă largă de recomandări şi reţete inedite care vă vor ajuta să vă bucuraţi din plin de cele mai bune ingrediente.


Vreme de 20 de săptămâni, vă punem la dispoziţie soluţia perfectă pentru a obţine gusturi îndrăzneţe!

General
Anul apariției 2009
Autor Jamie Oliver
Număr pagini 64
Format 19,5 × 24 cm
Cod produs: 978-973-669-848-4

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.