Bucătarul se dezbracă... de secrete - 1. Ierburi şi mirodenii. Supe. Salate şi dressinguri

Colecție: Colecţia Jamie Oliver

Traducător: Zenovia Popa

Anul apariției: 2009

Număr pagini: 64

Format: 19,5 × 24 cm

ISBN: 978-973-669-848-4

Bucătarul se dezbracă... de secrete - 1. Ierburi şi mirodenii. Supe. Salate şi dressinguri

Autor: Jamie Oliver

Stoc epuizat
7,71 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00
 • 20 DE SăPTăMÂNI CU JAMIE OLIVER


   


  Jamie Oliver, cel mai popular bucătar din Marea Britanie, şi-a câştigat statutul de vedetă datorită cărţilor publicate şi emisiunii de televiziune The Naked Chef — Bucătarul se dezbracă... de secrete. De-a lungul timpului, a scris pentru British GQ, Times Magazine, Marie Claire şi News of the World. În prezent, are propria revistă culinară, numită Jamie Magazine.


  Jamie a surprins prin inventivitate şi, totodată, prin simplitatea reţetelor. Modul său neconvenţional de a găti, faptul că nu folosea un limbaj încărcat de termeni gastronomici şi talentul de povestitor au atras un public larg şi au stârnit curiozitatea. Astfel, Jamie Oliver a revoluţionat felul în care britanicii priveau mâncarea şi gătitul şi a ajuns să fie cunoscut pretutindeni sub numele emisiunii care l-a consacrat, în care propunea reţete savuroase şi uşor de preparat.


  Jurnalul Naţional şi Curtea Veche Publishing vă invită să participaţi la o adevărată aventură culinară alături de Jamie, oferindu-vă o gamă largă de recomandări şi reţete inedite care vă vor ajuta să vă bucuraţi din plin de cele mai bune ingrediente.


  Vreme de 20 de săptămâni, vă punem la dispoziţie soluţia perfectă pentru a obţine gusturi îndrăzneţe!