Curtea Veche Publishing încurajează dependența sănătoasă de cărți. Editura a pregătit până la 70% reducere la sute de titluri în weekend-urile 5-7 și 12-13 noiembrie 2021 pe curteaveche.ro.

Ai văzut o copertă care nu te-a lăsat să pleci? Ai reușit să te ții de jogging și vrei să-ți oferi o recompensă? Vrei să afli de ce toată lumea vorbește despre o carte nouă? Sau, pur și simplu, pregătești cadourile de Crăciun? Cu până la 70% reducere de Black Friday la Curtea Veche Publishing, orice motiv sa îți cumperi cărți noi e OK. Intră pe curteaveche.ro între 5-7 noiembrie și pe 12-13 noiembrie si alege din sute de titluri la reducere, e timpul pentru #TheGoodAddiction!

Indiferent dacă e vorba despre cărți pentru copii, ficțiune, rețete, cărți de educație financiară, cărți de psihologie, pe site-ul editurii Curtea Veche nu ai de ce să te simți vinovat. Cele mai râvnite cărți sunt acum disponibile la prețuri de nerefuzat: Economisește cu Jamie de Jamie Oliver (de la 100 la 30 lei), Păcălit de hazard de Nassim Nicholas Taleb (de la 55 la 27 lei), Cele cinci limbaje ale iubirii de Gary Chapman (29 lei), Cum să devii un lider eficient de Dale Carnegie (de la 40 la 20 lei), Tot ce știu despre dragoste de Dolly Alderton (de la 55 la 27 lei), Love Warrior de Glennon Doyle (de la 45 la 13 lei), Paltonul cu gaică de Mihail Șișkin (de la 40 la 12 lei), Crăciunul regal (de la 53 la 16 lei), Kathie și hipopotamul de Mario Vargas Llosa (de la 27 la 8 lei).

Părinții și copiii se pot și ei pregăti pentru cele mai frumoase seri de lectură: ei pot găsi acum la prețuri speciale cărțile din seria Țup de Alex Donovici, Mai mult ketchup, vă rog! de Adam Bestwick (de la 35 la 10 lei), Frida, Coco și Marie din colecția Miranda (de la 40 la 12 lei), seria Sherlock Holmes, Păzitorii prezenței de Eckhart Tolle (de la 50 la 25 lei) și multe alte cărți frumos ilustrate.

Intră pe curteaveche.ro și alimentează-ți dependența de citit cu peste 700 de titluri cu până la 70% reducere!

Partener monitorizare de presă: Klarmedia