Cartea Andreei Raicu, Descoperă-te, apărută în România la Curtea Veche Publishing în 2018, este acum tradusă în limba engleză la renumita editură indiană Jaco Publishing House. Discover yourself va fi disponibilă în India și nu numai începând cu 1 octombrie 2021; până atunci ea poate fi găsită în precomandă pe Amazon. Andreea Raicu este unul dintre puținii autori de non-ficțiune români traduși în străinătate.

„Nu am cuvinte să îmi exprim bucuria!” – anunța acum câteva zile Andreea pe pagina ei de Instagram.
Jaico Publishing House este una dintre cele mai importante edituri din India, înființată în 1946, și are în portofoliu autori celebri în toată lumea, precum Robin Sharma, Dalai Lama, Deepak Chopra, Brian Tracy, John C Maxwell.

Descoperă-te este un jurnal de experiențe împărtășite de una dintre cele mai frumoase și rafinate femei din România, care a dat lupta încrâncenată pentru imaginea fără cusur de pe ecrane și din revistele glossy pe bucuria neprețuită de a fi ea însăși, în echilibru cu propriul corp și spirit.

Împlinirea nu stă în relația cu cântarul, frumusețea autentică nu își dă întâlnire cu bisturiul, iar micile lucruri pe care oamenii le consideră defecte fizice au mai mult farmec decât perfecțiunea construită ca un castel din farduri, fond de ten și pudră.

ANDREEA RAICU a intrat în lumina reflectoarelor în 1995, când a devenit prima româncă laureată a galei Elite Model Look de la Seul. Au urmat 20 de ani de carieră în televiziune, producții precum Big Brother sau Megastar și o activitate bogată în zona de fashion și frumusețe, care ne-au înfățișat-o ca pe o figură etalon în ceea ce ține de modă, stil și eleganță. De-a lungul anilor presărați cu căutări, încercări și multe experiențe, Andreea a descoperit că există o altă lumină, capabilă să o pună în valoare și să o facă să se simtă mai bine și mai liberă, decât cea a reflectoarelor – o lumină pe care o poartă mereu cu ea. Numită în 2015 Ambasador al Solidarității Internaționale, mind&body coach, autoare, cu nenumărate discursuri TEDx la activ, are propria revistă online prin care inspiră milioane de femei să trăiască în echilibru cu ele și să capete curajul să aibă o viață conform dorințelor lor, și nu ale celor din jur.

Variantă originală a volumului Descoperă-te de Andreea Raicu se găsește pe curteaveche.ro și în librăriile din România.

Partener monitorizare presă: Klarmedia