Cu faptul că autorii noștri sunt oameni deosebiți v-ați învățat deja. Însă nu încetează să ne impresioneze cu fiecare nouă zi.

Raluca Kisescu nu este sub nicio formă excepție de la regulă și pentru că s-a gândit că se bucură doar ea de toate cadourile primite în fiecare și că sunt lucruri trecătoare, anul acesta vă propune ca în loc de cadouri, să cumpărați o carte unui prieten (sau chiar pentru voi). Și astfel transformați un cadou în #treidaruri.

Pentru fiecare exemplar cumpărat pe curteaveche.ro din volumul Povestea unicornului care a alergat de la birou la Rio în perioada 23 iulie – 5 august, 50% din drepturile de autor ale Ralucăi Kișescu vor merge către HOSPICE Casa Sperantei.

Și pentru că vrem să vă oferim un motiv în plus pentru a face împreună o faptă bună, aveți 30% reducere în perioada menționată, folosind codul TREIDARURI la finalizarea comenzii pe site.

Așadar, împreună cu Raluca, haideți să facem dintr-o carte trei daruri: de ziua ei, pentru prietenii voștri și pentru pacienții HOSPICE.