“Viața merge înainte atunci când știm în permanență cum să ne reinventăm”. Curtea Veche Publishing vă invită vineri, 12 martie 2021, începând cu ora 12.00, la o altfel de lansare de carte online. Povestea unicornului care a alergat de la birou la Rio de Raluca Kișescu este o carte cu titlu neconvențional despre curajul reinventării personale și profesionale, libertate și dragoste de viață. Lansarea va fi transmisă LIVE pe canalele de social media ale editurii și vă va purta, alături de invitați speciali, prin locurile care au inspirat scrierea acestei cărți.

Să fii ani de zile directorul de marketing și imaginea uneia dintre cele mai mari companii de cosmetice din România, să decizi că ești in the mood for change și să ai curajul să începi un alt drum; să descoperi la 40 de ani că poți alerga la maratoane și semimaratoane după ce în școala generală aveai scutire la sport; să pornești într-o aventură în Sudul Europei și America Latină pentru a sărbători dragostea de viață și să dansezi pe Sambadrom în Rio de Janeiro. Cartea Ralucăi e plină de lecții de succes și de eșec, de umor și de culoare; ea compune imaginea unui lider feminin autentic și e un instrument util pentru oricine trece prin transformări esențiale.

Alături de partenerii noștri – compania de producție FIVE’s, Avon Cosmetics România și agenția de monitorizare de presă Klarmedia – vă dăm întâlnire pe Facebook, Instagram și YouTube Curtea Veche Publishing într-un LIVE colorat, de sărbătoare, ca un carnaval. Evenimentul va fi moderat de Cristian Manafu (Evensys) și îi va avea ca invitați pe Andreea Moldovan (General Manager SEE Avon România, Cornel Ilie (fondator trupa Vunk), Mara Coman (redactor-șef Harper’s Bazaar) și Miruna Meiroșu (PR Manager Curtea Veche Publishing).

Pe 12 martie, cărțile comandate pe curteaveche.ro vor veni cu autograf și discount de 30%. În plus, toți cei care comandă vor intra într-o tombolă cu premii speciale – o oră de consultanță cu Raluca Kișescu, o tură de 6 km de alergare ușoară cu autoarea, un set de cărți de la Curtea Veche și un set de produse Avon Cosmetics.

Raluca Kișescu a fost director de marketing timp de 10 ani pentru Avon România și Moldova, o experiență care i-a adus titlul de „Marketerul Anului” al revistei The Marketer și premiul IAA pentru Excelență în responsabilitatea socială. A publicat timp de opt ani în revista Tango, iar în 2015 și-a lansat prima ei carte, „6 din 49 de șanse la iubire”. După 16 ani de corporație, a devenit consultant freelancer și trainer. Este implicată în proiecte cu impact social. Creativă, autentică, cu spirit liber, pus mereu pe glume, dar ancorată în realitatea business case-urilor, Raluca este unicornul care își dorește să unească lumi, oameni și dorințe.

Volumul Povestea unicornului care a alergat de la birou la Rio de Raluca Kișescu poate fi găsit în magazinul online curteaveche.ro și în librăriile din țară cu prețul de 45 lei.

Parteneri lansare: FIVE’S, Avon Cosmetics România, Klarmedia.