Joi, 28 noiembrie 2019, de la ora 18:00, Traian Berbeceanu se întâlnește cu publicul din Sibiu pentru o discuție în jurul cărții „Radiografia unei mârșăvii judiciare”.
Evenimentul va avea loc în Librăria Humanitas Constantin Noica Sibiu și va fi moderat de către jurnalistul Bogdan Brylynski. Acesta va fi urmat de o sesiune de autografe. Intrarea este liberă.

„În perioada în care am condus BCCO Alba-Iulia, Sibiul a fost o prioritate permanentă pentru mine și echipa mea, motiv pentru care mă întorc mereu cu mare plăcere și multă emoție printre sibieni. Onoarea de a vă prezenta «Radiografia unei marșăvii judiciare», bucuria de a revedea prieteni și colegi dragi, șansa de a vă cunoaște pe voi, cei mulți, în slujba cărora am fost în cea mai frumoasă perioadă a carierei, sunt doar câteva dintre argumentele care mă fac să cred că va fi un eveniment de neuitat!”, spune Traian Berbeceanu despre evenimentul ce urmează.
Traian Berbeceanu a condus Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, care are competenţă în judeţele Alba, Hunedoara şi Sibiu, din anul 2005 până în 2011. În 2007 a primit distincţia de poliţist al anului în România pentru destructurarea unei grupări specializate în furt de fier vechi din judeţul Hunedoara, denumită „Hidra”. Un număr de 49 de persoane au fost atunci trimise în judecată pentru activităţi de furt de fier vechi în valoare de milioane de euro din zona industrială a municipiului Hunedoara. De la momentul respectiv, BCCO Alba Iulia a ocupat în fiecare an primul loc pe ţară în competiţia cu structurile similare. Supranumit „Comisarul Cattani”, Berbeceanu este unul dintre cei mai cunoscuți polițiști din România, recunoscut pentru integritate și eficiență.

Volumul „Radiografia unei mârșăvii judiciare” de Traian Berbeceanu va putea fi achiziționat în cadrul evenimentului, ori de pe curteaveche.ro.

Partener: Librăria Humanitas Constantin Noica Sibiu

Partener monitorizare presă: Klarmedia