Curtea Veche Publishing și Magazinul Diverta Lipscani au oganizat  sâmbătă, 9 noiembrie 2019, începând cu ora 17:00, lansarea volumului „Radiografia unei mârșăvii judiciare” de  Traian Berbeceanu. Evenimentul a fost moderat de Miruna Meiroșu, PR Manager al editurii.

„Între coperțile acestei cărți vă sunt dezvăluite modalitățile perfide și ilegale prin care reprezentanți ai unor instituții judiciare și-au dat mâna cu lideri ai crimei organizate, sprijiniți fiind de lucrători ai serviciilor de informații, urmărind inculparea mea cu orice preț pentru fapte imaginare și înlăturarea mea de la conducerea Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Alba Iulia. Toate aceste acțiuni au fost generate de teama că, împreună cu echipa mea, obținusem probe care ar fi putut conduce la demararea unor dosare penale pe numele unora dintre ei, la redeschiderea unor cauze în care fuseseră anterior cercetați ori la inițierea unor cercetări disciplinare”, spune Traian Berbeceanu despre volum.

Traian Berbeceanu a condus Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, care are competenţă în judeţele Alba, Hunedoara şi Sibiu, din anul 2005 până în 2011. În 2007 a primit distincţia de poliţist al anului în România pentru destructurarea unei grupări specializate în furt de fier vechi din judeţul Hunedoara, denumită „Hidra”. Un număr de 49 de persoane au fost atunci trimise în judecată pentru activităţi de furt de fier vechi în valoare de milioane de euro din zona industrială a municipiului Hunedoara. De la momentul respectiv, BCCO Alba Iulia a ocupat în fiecare an primul loc pe ţară în competiţia cu structurile similare. Supranumit „Comisarul Cattani”, Berbeceanu este unul dintre cei mai cunoscuți polițiști din România, recunoscut pentru integritate și eficiență.

Puteți citi un fragment AICI: http://bit.ly/2meLh9r

 

Partener monitorizare presă: Klarmedia