„Pentru fiecare individ există o cale accesibilă doar lui către această excelență personală, o cale care trebuie găsită mai întâi.” – Dr. Michael Karl Schroeder

„Excelența personală pentru manageri. Transformarea comportamentului de lider prin autoanaliză direcționată” este una dintre cele mai noi cărți din zona de coaching profesional. Apărut la Curtea Veche Publishing, volumul Dr-ului Michael Karl Schroeder este o carte despre cunoașterea de sine, care nu se adresează doar celor aflați în poziții de conducere, ci oricărui om interesat să se înțeleagă mai bine.

V-ați întrebat vreodată care este rețeta succesului managerilor de top? În volumul său, Michael Schroeder, executive coach de renume internațional, oferă un răspuns extrem de interesant, precum și numeroase îndrumări menite să vă conducă pe calea excelenței personale. Însă, înainte de toate, scopul acesteia este de a vă mijloci o nouă perspectivă asupra lumii și asupra propriului sine.

Teza fundamentală de la care pornește „Excelența personală pentru manageri” este că o nouă raportare la lume poate fi în măsură să vă permită să accedeți la un nivel superior de înțelegere a propriei existențe. Tocmai de aceea, volumul de față poate fi de folos oricărei persoane care dorește să-și pună sub semnul întrebării prejudecățile, pentru a se cunoaște mai bine și pentru a cultiva o relație armonioasă cu ceilalți.

Dr. Michael Karl Schroeder a studiat în Germania și Franța, unde și-a obținut apoi doctoratul. Înclinația lui spre domeniul comunicării l-a adus în mass-media, mai întâi în televiziune, apoi în domeniul editorial. Timp de aproape două decenii a lucrat pentru companii internaționale și vorbește patru limbi. Călătoriile sale profesionale l-au dus în principal în Franța și în Europa de Est. În 2009 a părăsit lumea afacerilor timp de 24 de luni pentru a se dedica problemelor ce țin de sensul vieții. În această perioadă a trecut printr-un proces profund de transformare și a avut, prin intermediul meditației, experiențe definitorii. De atunci se dedică vocației proaspăt descoperite. În 2012 a înființat agenția Linarson și însoțește, în calitate de consultant și consilier, manageri internaționali de top pe calea dezvoltării personale și profesionale. Este coach certificat de International Center of Tranformational Presence, cu peste 2500 de ore de coaching la activ. Programul pe care l-a inițiat cu scopul de îndruma liderii să atingă excelența personală combină consultanța clasică în management cu coachingul pentru transformarea personalității.

Volumul „Excelența personală pentru manageri. Transformarea comportamentului de lider prin autoanaliză direcționată” este disponibil pe curteaveche.ro la prețul de 45 lei și în librăriile din țară.

Partener monitorizare presă: Klarmedia