În perioada 29 mai – 2 iunie, Curtea Veche Publishing își dă întâlnire cu cititorii la Salonul Internațional de Carte Bookfest, ediția a XIV-a!

Programul include lansări, sesiuni de autografe, întâlniri cu autorii, dar și o ofertă de 2+1 gratuit la toată oferta de carte (alegi trei cărți, plătești doar două)!

Intrarea este liberă!

 

PROGRAMUL COMPLET AL EVENIMENTELOR

MIERCURI, 29 mai

18:00 „Cartea și Europa”: dezbatere și lansarea noii cărți a lui Klaus IohannisEU.RO – Un dialog deschis despre Europa. Alături de Președintele României vor vorbi Irén Arsene Máté și Mircea Vasilescu. Evenimentul va fi urmat de o sesiune de autografe.
(Scena Arena)
VINERI, 31 mai

13:00 Sesiune de autografe cu Ana Maria Brânză, autoarea volumului pentru copii En Garde! Fetița cu masca tricoloră, alături de ilustratoarea Gabi Toma.
Standul Curtea Veche Publishing

17:00 Dezbatere pe marginea volumului Ea. Perspective feministe asupra societății românești.
Invitați: Alexandra Bădicioiu Matei, Oana Băluță, Laura Ionescu, Miruna Pantel, Alina Purcaru, Oana Zamfirache (coordonatoarea volumului).
Moderator: Iuliana Alexa.
Scena Arca
SÂMBĂTĂ, 1 iunie

11:00 Sesiune de autografe cu Alex Donovici, autorul seriei Țup și co-autor al colecției Poveștile Cristinei, alături de ilustratoarele Cristiana Radu și Stela Damaschin-Popa.
Standul Curtea Veche Publishing

12:30 Cum gătești alături de cei mici – un atelier de gătit cu Iulia Cojocaru (Mini Zucchini) inspirat de rețetele lui Jamie Oliver și ultima sa carte, Super food pentru toată familia. Atelier organizat de British Council România, în parteneriat cu Curtea Veche Publishing.
Standul invitatului de onoare

14:00 Sesiuni de autografe cu Răzvan Exarhu, autorul bestsellerului Fericirea e un ac de siguranță și cu Mihnea Mihalache Fiastru, autorul volumului Expres.
Standul Curtea Veche Publishing

15:00 Lansarea volumului pentru copii și tineri Carol al II-lea. Un rege român sub povara epocii sale de Adrian Cioroianu și Eduard Matei, cu ilustrații de Yanna Zosmer. Lansarea va fi urmată de o sesiune de autografe.
Invitați: Adrian Cioroianu, Eduard Matei.
Moderator: Marius Motoca.
Scena Arena

17:00 Sesiune de autografe cu Irén Arsene Máté, autoarea volumului de proză Es Mal Pas și cu Diana Corcan, autoarea volumului de poezie Apgar 10
Standul Curtea Veche Publishing

18:00 Lansarea volumului Jurnalul pancreasului de Péter Esterházy.
Invitați: Marius Tabacu (traducătorul volumului), Cristiana Levițchi (psiholog), Anca Maria Pănoiu (redactorul cărții).
Scena Arena
DUMINICĂ, 2 iunie

11:00 Sesiune autografe cu Laura Cosoi, autoarea volumelor Forma gustului. Rețete de la interior spre exterior și Rămâi la masă?.
Standul Curtea Veche Publishing

12:00 Sesiunea de autografe cu Mirela Retegan, antrenorul părinților și fondatoarea Găștii Zurli, autoarea volumelor Jocuri de jucat primăvara, Jocuri de jucat toamna, Fii de partea mea, Astăzi este despre astăzi.
(standul Curtea Veche Publishing)

13:00 Lansarea volumului Let’s Do It Romania! Cum am mobilizat 1,8 milioane de oameni să curețe România de Anca Vancu.
Invitați: Anca Baniță, Ștefan Buciuc, Anamaria Hâncu, Cornel Ilie (susținător; solist al trupei Vunk), Ionuț Iordăchescu, Anca Vancu.
Moderator: Miruna Meiroșu.
Scena Arena