In timpul vizitei sale la Bucuresti, Robert T. Kiyosaki, autorul bestseller-ului international „Tata bogat, tata sarac” (Curtea Veche Publishing, 2019, Editia a IV-a), se intalneste cu cititorii sai la Diverta Lipscani (Str. Lipscani, nr. 30-34), vineri, 10 mai, de la ora 19:00. Considerat parintele educatiei financiare moderne, Kiyosaki va sta de vorba cu cititorii romani si va oferi autografe. Intrarea la eveniment este libera, in limita locurilor disponibile, iar inscrierile se fac pe evenimente@curteaveche.ro. Evenimentul se va desfasura in limba engleza.

Sustinand o perspectiva asupra banilor care depaseste si contrariaza opiniile curente, Kiyosaki si-a castigat reputatia de autor si antreprenor sincer, direct si pragmatic. El considera ca sfaturile clasice care pledeaza pentru economisirea banilor, obtinerea de diplome pentru capatarea unui loc de munca bun si investirea pe termen lung intr-un portofoliu diversificat constituie tot atatea exemple de decizii nefericite si paguboase, mai ales in contextul actualei crize economice globale.

Analizandu-si propria experienta de viata, Kiyosaki le recomanda tuturor — in special tinerilor si antreprenorilor — sa urmeze cursuri de educatie financiara adaptate la lumea reala, intrucat sistemul traditional de invatamant ii obisnuieste de mici pe oameni cu o gandire financiara nesanatoasa.

Robert T. Kiyosaki s-a nascut si a crescut in Hawaii. Dupa terminarea liceului, si-a continuat studiile la New York. Absolvind facultatea, a intrat in Marina Americana si a luptat in Vietnam, ca ofiter si pilot de elicopter. In 1977 a infiintat o companie ce a scos pe piata primul portofel din nailon pentru surferi, care in scurta vreme a devenit un produs de mare succes.

La 47 de ani s-a pensionat, dar se ocupa in continuare de investitii, in special in domeniul imobiliar. In 1995, a devenit co-fondator al unei organizatii internationale cu profil educational, care functioneaza in sapte tari si care si-a propus initierea cursantilor in arta afacerilor si a investitiilor. In calitate de specialist in educatie, a vorbit de la cele mai importante tribune, la fel ca si Og Mandino, Zig Ziglar sau Anthony Robbins. Cartile sale s-au vandut in milioane de exemplare in toata lumea.

Dintre cartile scrise de Robert Kiyosaki, la Curtea Veche Publishing au aparut „Tata bogat, tata sarac”, „Ce este educatia financiara, de fapt”, „Avantajul inechitabil”, „Un IQ financiar mai bun” sau „Frate bogat, sora bogata”. Cartile sale pot fi comandate pe site-ul editurii si se gasesc in librariile din toata tara.

Dupa intalnirea de la Diverta Lipscani, Robert Kiyosaki va sustine la Bucuresti conferinta Wealth Masters Tour alaturi de consultantii sai financiari pe datele de 11-12 mai. Mai multe detalii aici: http://bit.ly/2IXyHoZ