Noua carte de bucate a lui Jamie Oliver, „Super food pentru toata familia” duce mai departe filosofia din spatele primului sau volum despre super-alimente, „Super food in fiecare zi”, promovand de data aceasta mancatul sanatos pentru toata familia.

Adauga ceva nou in randul preparatelor preferate ale familiei tale si mareste-ti repertoriul de retete cu bucate bogate din punct de vedere nutritional, dar si gustoase – transforma-ti meniul saptamanal intr-un motiv de bucurie.

Strecoara cateva legume in plus la mesele din familie cu o portie de macaroane cu branza si dovleac. Bucura-te de o cina ireprosabila cu fajitas de pui, vinete, ardei gras si sos picant. Cand ai nevoie sa pregatesti o masa fara pretentii, incearca degetelele din piept de pui sau pastele cu pesto. Ori poate vrei sa fii prevazator cu niste crochete-gigant sau nuggets de pui care pot fi tinute in congelator. Poti folosi in moduri noi si neasteptate ingrediente pe care familia ta deja le indrageste: de exemplu chiftele de peste si cartofi dulci sau un porridge de ciocolata.

Fiecare reteta este testata si gustata, contine informatii nutritionale usor de inteles, inclusiv cantitatea de legume si fructe, pe langa ultimul capitol, care este plin de sfaturi valoroase: de la cum sa gatesti alaturi de cei mici, la cum sa ii multumesti pe cei pretentiosi, cum sa ai o digestie mai buna, importanta fibrelor, cum sa faci economii si, desigur, cum sa introduci in dieta familiei tale ingrediente mai sanatoase.

Daca esti in cautare de idei noi si a unei metode simple pentru a include mancatul sanatos in rutina zilnica a familiei, „Super food pentru toata familia” este cartea pe care o cauti. Iar daca vrei si alte retete care iti vor schimba complet raportul cu alimentatia, cauta si primul volum despre super-alimente, „Super food in fiecare zi”.

„Super food pentru toata familia” de Jamie Oliver este disponibila pe curteaveche.ro si in librarii la pretul de 95 lei.

Partener monitorizare presa: Klarmedia