Mirela Retegan si Curtea Veche Publishing sunt cei mai jucausi vestitori ai primaverii. „Antrenoarea parintilor”, Mirela Retegan, va invita sa descoperiti „Jocuri de jucat primavara”! Cea de-a doua carte pentru copii din seria Mirelei pentru superparinti si supercopii va invita sa va conectati la nevoile celor mici si sa petreceti timp cu ei prin intermediul unor jocuri culese si inventate de autoare impreuna cu fiica sa, Maya.

„Antrenorul parintilor”, fondatoarea Gastii Zurli, Mirela Retegan, continua seria inceputa de „Jocuri de jucat toamna” cu o carte care isi propune sa ii apropie si mai mult pe parinti de copii lor! „Jocuri de jucat primavara”, publicata de Curtea Veche Publishing, este al doilea ghid dintr-o serie care deja face mai usoara „meseria” oricarui parinte. Mirela Retegan va propune o colectie de jocuri de jucat in familie, jocuri prin care parintii se conecteaza mai usor cu copiii lor. Cartea este o colectie de jocuri si activitati pe care Mirela Retegan le-a inventat, le-a descoperit sau le-a adaptat din multitudinea celor care au pus bazele relatiei cu propriul copil.

În „Jocuri de jucat primavara” veti regasi o serie unica de activitati care va vor apropia de copilul vostru fie ca sunteti in sufragerie, la medic sau in masina!

În casa, stabiliti un traseu pe care il veti parcurge pe rand. Puteti stabili mai multe probe. Spre exemplu:

Proba 1: mergeti pe traseu si reveniti cu spatele
Proba 2: mergeti pe traseu legati la ochi. La intoarcere, mergeti cu spatele.

Dupa ce va specializati, treceti la o varianta mai grea (in sensul ca presupune mai multa atentie): mergeti din sufragerie in bucatarie, bateti cu palma in masa, treceti prin dormitor si strigati „Salut!”, apoi va uitati in oglinda de la baie si va intoarceti in sufragerie. Pare usor? Încercati!

Mirela Retegan este o voce puternica a generatiei sale. Îsi recunoaste imperfectiunile si povesteste cu umor si sinceritate maxima despre cum i s-a schimbat viata cand Maya, fata ei, a devenit adolescenta. Experienta, optimismul, relaxarea si inteligenta emotionala au transformat-o pe Mirela Retegan intr-un lider in materie de educatie non formala. Ea raspunde firesc intrebarilor pe care si le pun parintii adolescentilor de azi si vorbeste onest despre perioada atat de complicata in relatia copil-parinte.  La Curtea Veche Publishing, este autoarea volumelor Astazi este despre astazi”, Fii de partea mea si Jocuri de jucat toamna”.

Cartea „Jocuri de jucat primavara” este disponibila pe site-ul www.curteaveche.ro si in librariile din toata tara la pretul de 34 de lei.

Partener monitorizare presa: Klarmedia