#EnGarde! Câștigă o lecție de scrimă pentru copii cu Ana Maria Brânză!

Te-ai gândit vreodată să încerci un sport? Ce-ai zice dacă prima ta lecție de scrimă ar fi chiar cu o campioană mondială și olimpică? Dacă vrei să te simți ca un erou al romanelor de capă și spadă și ai între 7 și 14 ani, te invităm să iei poziția „En Garde!”, să te înscrii în concursul organizat de Curtea Veche Publishing. Poți învăța scrimă chiar de la Ana Maria Brânză!

Tot ce trebuie să faci este să ne spui în perioada 5-25 octombrie 2018 care este visul pentru care ai vrea să lupți, așa cum a luptat și Ana Maria ca să devină campioană la scrimă. Răspunde-ne la întrebare printr-un text de cel mult 1000 de cuvinte sau printr-un clip video de cel mult 2 minute, și trimite-ne  răspunsul tău la adresa concurs@curteaveche.ro.

Dacă vrei să afli mai multe despre scrimă și despre copilăria unei campioane, te invităm la lectură! „En Garde! Fetița cu masca tricoloră” de Ana Maria Brânză, un concept editorial de Alina Bâltâc minunat ilustrat de Gabriela Toma, este  o poveste de suflet despre pasiune, ambiție, sport și vise îndrăznețe care devin realitate!

Regulamentul integral al concursului  „#EnGarde! Lecția de scrimă cu Ana Maria Brânză” poate fi găsit AICI.