Putand fi comparata uneori cu o Biblie a relatiilor, Filosofia sexului” de Radu F. Constantinescu a facut istorie in lumea editoriala ca unul dintre primele bestselleruri ce au crescut odata cu si datorita mediului online. Curtea Veche Publishing marcheaza cei 10 ani de la aparitia cartii printr-o editie aniversara, cu o coperta noua si cu texte publicate in premiera de cunoscutul blogger. Cu prilejul zilei de nastere a autorului, editura lanseaza posibilitatea de a rezerva cartea in precomanda pe site-ul www.curteaveche.ro. Toti cei care vor rezerva cartea vor primi volumul cu autograf inainte ca acesta sa se gaseasca pe rafturile librariilor.

Debordand de sinceritate, autoironie si sfaturi practice, cartea-fenomen „Filosofia sexului” este un must-have pentru toti cititorii. „Filosofia sexului” nu este o carte pentru toata lumea, dar este o carte care ar trebui citita de toata lumea; o carte care spune lucrurilor pe nume, necenzurat si fara menajamente. „Filosofia sexului” este pastila de sinceritate de care are nevoie o societate de multe ori captiva in pudibonderie.

Prima editie a cartii „Filosofia sexului”, lansata cu 10 ani in urma, s-a bucurat de un mare succes, fiind printre primele carti devenite bestselleruri inainte de a aparea fizic – primul tiraj a fost rezervat in intregime in doar cateva ore de la anuntarea precomenzii lui. Radu F. Constantinescu a continuat sa inscrie recorduri in vanzari cu urmatoarele sale carti, „Necenzurat” si “Psihologie pentru oameni obisnuiti”, aceasta din urma fiind scrisa alaturi de sotia sa, Ramona Constantinescu.

In noua editie se vor regasi celebrele segmente care trateaza diversele tipologii sexuale omniprezente in societate, povestile fara perdea si sfaturile pentru o viata de cuplu fericita, dar si texte care pun intr-un context larg maturizarea emotionala si sexuala a unei intregi natiuni.

„Toate femeile din carte se numesc Maria. Pe de o parte pentru a le proteja identitatea, pe de alta parte pentru ca Maria este un nume relevant in ambele sensuri: Maria fecioara si Maria-Magdalena, curva emblematica. Cele mai multe femei sunt cumva pe drumul dintre cele doua Marii. Editia de fata cuprinde multe „deleted scenes“. La prima editie mi-a fost teama ca voi fi criticat pentru scene de sex explicite sau pentru ideile radicale. Intre timp am aflat ca unii te critica oricum. Pe acestia ii asigur ca vor avea material din plin.” – Radu F. Constantinescu

Curtea Veche Publishing iti ofera acum ocazia unica de a comanda noua editie a cartii „Filosofia sexului” de Radu F. Constantinescu cu autograful autorului, inainte de aparitia in librarii, in perioada 27 august – 17 septembrie de pe site-ul www.curteaveche.ro, la pretul de 38 de lei.

Partener monitorizare presa: Klarmedia