Curtea Veche Publishing are placerea de a anunta prezenta cartii „Life is like a tennis game” de Horia Tecau la evenimentul Arthur Ashe Kids’s Day din cadrul editiei 2018 a US Open Grand Slam.

Varianta in limba engleza a cartiiViata in ritm de tenis”, aparuta la Curtea Veche Publishing, este prima carte pentru copii scrisa de un jucator de tenis din România. Prin intermediul  acesteia, Horia Tecau le povesteste celor mici ce inseamna sa ai o pasiune, ce inseamna sa cazi, sa te ridici, sa ai incredere in propriile forte si cu perseverenta sa mergi mai departe. Copiii  afla cum primul sport practicat de Horia a fost, de fapt, inotul, cum a descoperit tenisul si a câstigat primul campionat national, cine au fost antrenorii sai, cum a fost experienta primului turneu de grand slam ori cea a Wimbledon-ului. Volumul este dedicat copiilor cu vârste cuprinse intre 9 si 12 ani, care  descopera in carte si mici exercitiii prin care au ocazia sa isi scrie propria poveste despre pasiuni si reusite.

Sportivul a primit anul trecut unul dintre cele mai pretioase distinctii ale carierei, premiul “Arthur Ashe” pentru eforturi umanitare, acordat la nivel mondial de catre Association of Tennis Professionals. Horia Tecau a fost creditat astfel pentru implicarea in actiunile caritabile pe care le sustine in România in domeniul educatiei, printre care si donatiile de carte organizate de Asociatia Curtea Veche in scopul promovarii lecturii in medii defavorizate.

Cartea “Viata in ritm de tenis” poate fi gasita in librariile din toata tara si pe site-ul www.curteaveche.ro la pretul de 35 lei.
Partener monitorizare presa: Klarmedia