Curtea Veche Publishing are plăcerea de a anunța publicarea romanului „Un strop de eternitate” al lui Jacques Salomé. Autorul bestsellerului „Singurătatea în doi nu e pentru noi” aruncă o privire înapoi: lirică, afectuoasă, plină de modestie și recunoștință.

Scrisă cu „savoir” și cu „saveur”, cartea pare construită pe o dinamică a înălțării: de la o sinteză a principalelor teme și metode din cariera psihoterapeutului, trece prin autobiografie și se sfârșește într-o scriitura distilată, rarefiată, pură.

Ce găsim în noua carte a lui Jacques Salomé?

 Reguli de igienă relațională, sfaturi pentru părinții copiilor care nu vor să doarmă singuri, gânduri despre iubire și cuplu, mărturisiri despre boală și traumă, amintiri despre mamele de altădată și despre un om care făcea pe arborele.

„Viața este un șir de miracole nemaiauzite” i-a spus Jacques Valeriei la prima lor întâlnire. Ulterior, i-a devenit soție. În prefața acestei cărți, Valeria a povestit: „Jacques stăpânește magia de a mângâia timpul, de a lărgi spațiul vieții, de a prelungi clipa astfel încât în ea să sălășluiască un <<strop de eternitate>>.(…) Această carte se dorește o atingere suavă mângâind stelele speranței în infinitatea vieții.”

Cu Jacques Salomé vă puteți întâlni în această lună – căci marele autor se află în vizită în România și va ajunge în mai multe orașe. Iată programul complet:

Vineri, 18 mai – București

15:00-17:00 Workshop – Comunicare Relaţională pentru a da „Viaţă Vieţii unui copil. Metoda ESPERE®”, atelier susţinut de Valeria Bollud-Salomé. Va urma o sesiune de autografe susținută de Jacques Salomé la standul editurii Curtea Veche

Evenimentul are loc în cadrul Conferinței Naționale Interdisciplinare Autism Forum (Hotel Capșa, Calea Victoriei nr. 36).

Sâmbătă, 19 mai – București

11:00-13:00 Conferință  de Comunicare Relaţională pentru a da „Viaţă Vieţii unui copil. Metoda ESPERE®”, atelier susţinut de Valeria Bollud-Salomé. Va urma o sesiune de autografe susținută de Jacques Salomé la standul editurii Curtea Veche

Evenimentul are loc în cadrul Conferinței Naționale Interdisciplinare Autism Forum (Hotel Capșa, Calea Victoriei nr. 36).

Joi, 24 mai – Bistrița-Năsăud

 18:00-20:00 Mini-conferință și lansarea volumului „Un strop de eternitate” (Librăria Alexandria din Bistrița-Năsăud, Bd-ul Republicii nr. 26)

Luni, 28 mai – Sibiu

18:00-20:00 Mini-conferință și lansarea volumului „Un strop de eternitate” (Librăria Habitus din Sibiu, Piața Mică nr. 4)

Marți, 29 mai – Cluj-Napoca

18:30-20:00 Mini-conferință și lansarea volumului „Un strop de eternitate”  (librăria Cărturești din Iulius Mall, Str. Alexandru Vaida-Voievod, nr. 53-55, parter)

Joi, 31 mai – București

18:00-20:00 Mini-conferință și lansare „Un strop de eternitate” în cadrul Salonului Internațional de carte Bookfest (Romexpo, Pavilionul B2, Bd-ul Mărăști nr. 65-67)

La Scena Arena.

Sâmbătă, 2 iunie

16:00-17:00 Sesiune de autografe în cadrul Salonului Internațional de Carte Bookfest (Romexpo, Pavilionul B2, Bd-ul Mărăști nr. 65-67)

La standul editurii Curtea Veche.

Romanul este disponibil pe site-ul Curtea Veche Publishing și în librăriile din toată țara la prețul de 33 de lei.
De la Jacques Salomé mai puteți citi: „Întâlniri cu femei fântână”,  „Cum să ne mărturisim iubirea”,  „Ce-ar fi dacă ne-am inventa propria viață?”,  „Singurătatea în doi nu e pentru noi”,  „Mami, tati mă auziți? Pentru o mai bună înțelegere a copilului”,  „Curajul de a fi tu însuți. Arta de a comunica conștient”,  „Vorbește-mi, am atâtea să îți spun”,  „Dacă m-aș asculta, m-aș înțelege” ,  „Ghid de supraviețuire în universul profesional”.

Partener monitorizare de presă: Klarmedia