Avem nevoie de ajutorul tău #UnderCOVER! Pregătim un nou bestseller și nu ne putem decide ce copertă să alegem. Votează până duminică, 25 martie, printr-un comentariu la postarea noastră de pe Facebook, numărul copertei pe care vrei să o vezi la noua carte a lui Brené Brown, „Curajul în sălbăticie – în căutarea apareteneței adevărate, dar și a curajului de a rezista singur”, și poți câștiga un set de cărți despre curaj format din „Curajul de a fi vulnerabil” de Brené Brown, „Nu te lasa” de Glennon Doyle, „Omon Ra” de Viktor Pelevin, „Astăzi este despre astăzi” de Mirela Retegan și „Despre curajul de a ne lăsa văzuți” de Dragoș Bucurenci.

Curtea Veche Publishing o aduce din nou în prim plan pe celebra scriitoare americană Brené Brown. Discursul ei de la conferințele TED – The Power of Vulnerability („Puterea vulnerabilității”) – a adunat peste 33 de milioane de vizualizări, numărându-se printre primele cinci discursuri TED din întreaga lume, iar ediția în limba engleză a cărții „Curajul de a fi vulnerabil”, apărută în România la Curtea Veche Publishing, s-a vândut în peste un milion de exemplare.

Cercetătoare în științe sociale, Brené Brown și-a petrecut ultimii 16 ani studiind trăirile care dau sens vieții noastre – experiențe de curaj, vulnerabilitate, dragoste, sentiment de apartenență, rușine și empatie. Cu stilul său unic, Brown combină rezultatele cercetărilor sale cu povestiri de viață autentice și cu o sinceritate debordantă.