Scriitorul și consilierul în nutriție Alec Blenche, fondatorul viataverdeviu.ro, le-a adus zâmbetul pe chipuri celor mici sâmbătă, trei martie, la librăria Humanitas de la Cișmigiu, cu ocazia lansării celei mai recente cărți avându-l ca protagonist pe micul Erus, ”Erus și valea generozității”. Evenimentul organizat de Curtea Veche Publishing a avut de toate: povești, cântece, jocuri, ceaiuri calde, produse apicole oferite cu generozitate de ApiLand și, mai presus de orice, bună dispoziție!

Cea mai recentă carte a lui Alec a fost primită cu mult entuziasm atât de către părinți, cât și de către copii, care abia așteptau continuarea primului volum, ”Erus și Valea Răbdării”. Alături de gazda evenimentului, Miruna Meiroșu, PR Manager al editurii Curtea Veche, și de Alec Blenche, la eveniment a luat parte și Ioana Chicet-Macoveiciuc, cunoscută publicului larg drept Prințesa Urbană.

Alec le-a captivat atenția prichindeilor veniți în număr mare prin cântece bine-cunoscute precum cel al ursului Marty sau cel al generozității(pe care le puteți găsit și pe https://calatoriileluierus.ro/), dar și cu jocuri care mai de care mai creative. Copiii au intrat imediat în lumea magică a lui Erus cu ajutorul Iepurelui Pac, cel care i-a îndemnat pe cei mici să mănânce sănătos, să fie răbdători și generoși și nu în ultimul rând să citească!

”Erus și Valea Generozității” a apărut cu sprijinul ApiLand și poate fi achiziționată în librăriile din toată țara, dar și de pe site-ul Curtea Veche Publishing la prețul de 39 de lei. Prima parte a poveștii lui Erus, ”Erus și Valea Răbdării” este disponibilă la prețul de 35 de lei.

Mai multe fotografii de la eveniment puteți găsi pe pagina de Facebook Curtea Veche Publishing.