Am citit, am desenat, am creat personaje cu ilustratoarea Lavinia Fălcan, am râs alături de cei mici, iar autoarea Cristina Donovici a vorbit cu copiii și a dat autografe.

“O girafă în spațiu și alte șapte lumi ascunse” a avut parte de o după amiază de poveste la Cărturești cu invitați speciali: Amalia Enache și Daniel Nițoiu, care au citit din carte.

Atmosfera a devenit din ce în ce mai ludică – în a doua parte a atelierului de povești, copiii au avut ocazia să deseneze alături de ilustratoarea Lavinia Fălcan și să vină în fața tuturor la microfon să dea mai multe detalii despre ceea ce au desenat.

S-a lăsat cu râsete și voie bună, desene amuzante, interpretări și mai amuzante. O după amiază de repetat, benefică și pentru părinți și pentru copii.

PoveștileCristinei.ro a pornit din dorința autoarei de a-i oferi fetiței sale povești gândite pentru vremurile noastre, adaptate atât pentru nevoile părinților cât și cele ale celor mici.

Poveştile din ”O girafă în spaţiu şi alte şapte lumi ascunse” sunt perfecte pentru a fi citite copiilor seara, înainte de culcare. Aceştia vor adormi zâmbind şi vor regăsi în vis fiinţele fantastice pe care şi le imaginează.

Ilustraţiile care însoţesc textul, create de Lavinia Fălcan, îi vor ajuta să plăsmuiască personaje magice şi universuri fermecate şi să pătrundă astfel în universul feeric al poveştilor Cristinei.

Comandă cartea aici: http://bit.ly/2yp367z