Curtea Veche Publishing și Cora Lujerului vă invită la o sesiune de autografe cu celebra Geanina Staicu-Avram, creatoarea fenomenului online Jamila Cuisine și autoarea cărții cu același nume. Site-ul cu rețetele video ale autoarei se bucură de un real succes în rândul publicului, câștigând astfel în septembrie 2016 premiul “Online Personality of the Year” în cadrul festivalului anual de social media Webstock.

Sesiunea de autografe în jurul cărții de rețete “Jamila Cuisine”, apărută la Curtea Veche Publishing, va avea loc în cadrul Aniversării Cora, vineri, 6 octombrie, începând cu ora 17.00 în magazinul Cora Lujerului, la raionul cărți (Bulevardul Iuliu Maniu, Nr 19, București).

Povestea proiectului Jamila Cuisine a început în anul 2012 cu numeroase rețete prezentate sub forma unor videoclipuri, iar până în 2016 a devenit unul dintre cele mai îndrăgite și mai urmărite proiecte culinare. Autoarea ne povestește despre ce reprezintă acest volum:

„Cartea de față reprezintă pentru noi un vis împlinit. Ne-am dorit să vă putem oferi o variantă tipărită a celor mai apreciate rețete și, firește, suntem extrem de bucuroși că am izbutit. Ce puteți găsi în această carte? În primul rând, rețete savuroase, ușor de pus în practică și pe gustul tuturor. Nu sunt preparate culinare făcute după un rețetar strict, nici creațiile unui bucătar renumit. Sunt rețete ce pot fi gătite de oricine, rețetele mamelor și ale bunicelor noastre, rețete demne de a fi cunoscute de toată lumea și, nu în ultimul rând, rețete care să adune în jurul mesei întreaga familie. ”
(Geanina Staicu-Avram)

Jamila Cuisine înseamnă o multitudine de rețete culinare video, realizate cu multă pasiune, dăruire și o dragoste nemăsurată pentru arta culinară. O rețetă Jamila Cuisine presupune foarte multă muncă, cu 6 – 12 ore de filmări, plus alte 12 – 16 ore de montaj și editare. Aceste rețete video vor fi acum puse sub forma unui volum culinar, în care vom găsi cele mai iubite rețete.