I se spune Igu, este fotograf pasionat de călătorii și de mișcare, și de câțiva ani surprinde o altă față a Bucureștiului. Cristian Vasile și pagina sa de Facebook București Optimist au reușit să stârnească admirația celor care caută motive să se reîndrăgostească de orașul lor. Începând din 5 iulie, “București Optimist” va fi disponibil la Curtea Veche Publishing sub forma unui album fotografic, și până pe 4 iulie poate fi rezervat în precomandă cu autograf pe site-ul curteaveche.ro. Proiectul este susținut de Canon.

Lucrurile care ne sunt cel mai aproape sunt adeseori cel mai greu de remarcat. Devenind un turist în propriul său oraş, Cristian Vasile dezvăluie, printr-o bună dozare a contrastelor, partea frumoasă a Bucureştiului – clădiri extraordinare, peisaje urbane, oaze de linişte, oameni plini de entuziasm. Văzut de jos sau de la înălţime, fotografiat întotdeauna dintr-un unghi neaşteptat, Bucureştiul este un oraş care pulsează de viaţă, un univers plin de lumină şi de culoare, mereu altfel, mereu surprinzător – prin diferitele urme ale istoriei sale, prin amestecul de stiluri arhitecturale, prin nonconformismul artei sale urbane, prin intensitatea vieţii de zi cu zi, prin frumuseţea sa nocturnă. “Bucureşti Optimist”, o extraordinară colecţie de fotografie, străpunge cenuşiul cotidian şi ne învaţă să ne reorientăm privirea, să vedem lucrurile într-o altă lumină, pozitivă, optimistă.

Cartea “București Optimistde Cristian Vasile este disponibilă pentru precomandă la prețul de 39 lei în magazinul online Curtea Veche Publishing: http://bit.ly/2rXRfZY

 

Partener monitorizare presă: Klarmedia