Curtea Veche Publishing vă invită sâmbătă, 27 mai 2016, începând cu ora 14.00, la evenimentul de lansare a cărții “Castelul Bran” de Diana Mandache. La eveniment vor lua cuvântul, alături de autoare, Andrei Muraru, consilier prezidențial, și Camelia Csiki, jurnalist.

Evenimentul va avea loc în cadrul Târgului de carte Bookfest, la standul Curtea Veche Publishing din pavilionul C2 și va fi urmat de o sesiune de autografe.

Astăzi, o vizită la Bran înseamnă mai mult decât o simplă incursiune în trecutul castelului: sunt atât de multe lucruri în jur care poartă mesajul unui spirit profund, cel al Reginei! „Branul, mica cetate uitată“, cum îl numea însăși Regina Maria, în rânduri din care transpare romantismul său atât de caracteristic, răvășită de nostalgii și presimţiri lucide, își deschide, prin această splendidă monografie ilustrată, elaborată de Diana Mandache, porţile unui public dornic să afle adevărata istorie a unui simbol.

Cartea “Castelul Bran” este disponibilă pe site-ul editurii www.curteaveche.ro și în librăriile din toată țara, la prețul de 49 lei.