Celebrul tenismen Horia Tecău și-a lansat cartea pentru copii în orașul natal, în prezența unora dintre cei mai cunoscuți sportivi români – Cătălina Ponor, Elena Frîncu și Răzvan Florea. Marți, 2 mai 2017, i-am avut alături pe cei mici și pe cei mari la evenimentul de lansare a cărții “Viața în ritm de tenis”, carte în care Horia Tecău arată de ce este important să ne descoperim și să ne urmăm pasiunea încă de la cea mai fragedă vârstă.

Lansarea cărții a avut loc la librăria Cărturești Vivo Constanța, unde  au participat importante personalități din lumea sportului: Cătălina Ponor, campioană olimpică la gimnastică, Elena Frîncu, nume de vază al handbalului românesc și membră de onoare a Comitetului Olimpic Sportiv Român (COSR), Răzvan Florea, medaliat olimpic și membru al COSR și Irén Arsene Máté, co-fondatoarea Curtea Veche Publishing. Lansarea va fi urmată de o sesiune de autografe.

 

 

Horia Tecău a știut de la început că va alege calea sportului. Cu multă muncă și perseverență, el a devenit unul dintre cei mai cunoscuți sportivi români, iar acum vrea să îi determine pe cei mici să aleagă drumul unui stil de viață sănătos și activ printr-o carte pentru copii. “Viața în ritm de tenis”, apărută la Curtea Veche Publishing, este prima carte pentru copii scrisă de un tenismen din România.

Prin intermediul acestei cărți, Horia Tecău le povestește celor mici ce înseamnă să ai o pasiune, ce înseamnă să cazi, să te ridici, să ai încredere în propriile forțe și cu perseverență să mergi mai departe. Copiii vor afla cum primul sport practicat de Horia a fost, de fapt, înotul, cum a descoperit tenisul și a câștigat primul campionat național, cine au fost antrenorii săi, cum a fost experiența primului turneu de grand slam ori cea a Wimbledon-ului. Volumul este dedicat copiilor cu vârste între 9 și 12 ani, care vor descoperi în carte și mici exerciții care îi vor ajuta să își scrie propria poveste despre pasiuni și reușite.

Cartea “Viața în ritm de tenis” este disponibilă pe www.curteaveche.ro și în librăriile din toată țara la prețul de 35 de lei.

Klarmedia, partener monitorizare presă