În decursul anului dinaintea celei de-a 40-a aniversări, Jamie a pornit într-o călătorie personală, explorând relația cu mâncarea și cu propriul trup, și redescoperind cum să își facă motorul interior să funcționeze cât mai eficient cu putință. Făcând schimbări treptate și semnificative în dieta și în stilul său de viață, el a văzut îmbunătățiri dramatice în sănătatea și starea sa de bine. A venit timpul să împărtășească ce a învățat cu publicul său.

Noua lui carte conține rețete pentru 30 de mic-dejunuri, 30 de prânzuri și 30 de cine, dar și idei originale și proaspete pentru gustări și băuturi sănătoase. Rețetele sunt simple, gustoase, nutritive și foarte accesibile. Rezultatul este o carte de bucate flexibilă, pe care o poți folosi zilnic, care îți dă posibilitatea de a alege să îți schimbi fundamental stilul de viață sau pur și simplu să încerci rețete delicioase pentru câteva mese din timpul săptămânii.Connected_campanie

Pe lângă faptul că ne ajută să fim mai atenți cu ceea ce mâncăm, Jamie a adunat sfaturi de la experți de top din nutriție și sănătate, iar rezultatul e ceea ce știe cel mai bine să facă Jamie –  o grămadă de informații utile în porții ușor de digerat si rețete delicioase.

Despre “Super Food în fiecare zi”, Jamie spune: “Dorința mea este ca, prin intermediul unor feluri incredibile de mâncare, această carte să te inspire și sa te încurajeze să trăiești cea mai sănătoasă, fericită și productivă viață pe care o poți trăi. Mâncarea este făcută să fie savurată, împărțită și sărbătorită, iar mâncarea sănătoasă și hrănitoare trebuie să fie colorată, delicioasă și distractivă. Această carte este plină de rețete extraordinare, perfect echilibrate, care te vor umple, îți vor gâdila papilele gustative și, cel mai important, pentru că eu am făcut toată treaba grea pentru tine în ceea ce privește partea nutrițională, fiecare alegere este o alegere sănătoasă.”

Volumul “Super Food în fiecare zi” este disponibil pentru precomandă până pe 21 noiembrie, exclusiv pe www.curteaveche.ro.

Carte recomandată de TV Paprika.