Curtea Veche Publishing lansează “Supă de încălzit inima” de dr. Mihaela Bilic la Târgul de Carte Gaudeamus. Vă așteptăm cu drag pe 19 noiembrie, începând cu ora 12.00, alături de dr. Mihaela Bilic la o discuție despre nutriție, sfaturi sănătoase și mici trucuri pentru un stil de viață echilibrat. Evenimentul va avea loc la standul Curtea Veche Publishing din Pavilionul Central, în cadrul Romexpo București (Bulevardul Mărăști 65-67).

După “Tocăniță pentru suflet”, un adevărat amestec delicios de sfaturi și mici secrete de nutriție și gastronomie, “Supă de încălzit inima” vine în ajutorul nostru și ne completează cunoștințele prin trucuri și sfaturi care susțin adoptarea unui stil de viață echilibrat. Dr. Mihaela Bilic a adunat între paginile acestei cărți sute de informații utile și ușor de digerat, în care a adăugat și un strop de grijă pentru sănătatea noastră.

invitatie-supa-de-incalzit-inima-01_resize

“Cum să hrănești o inimă flămândă? Cu o supă caldă. E dietetică, sățioasă, echilibrată și sănătoasă! Ca supa să iasă gustoasă, e musai să fie cu de toate, așa că am pus în oală subiecte cât mai diferite, informații variate și puncte de vedere asumate. Le-am lăsat să fiarbă la foc mic, cât să se strângă postările de pe Facebook dintr-un an întreg, le-am condimentat cu zâmbete, așa că voi le puteți gusta când veți pofti.
Îmi doresc ca supa mea să fie pe toate gusturile și pentru toate anotimpurile, mereu prezentă la masa voastră, să vă umple golul din suflet și să vă hrănească inima, să vă alunge grijile și să vă răsfețe simțurile. Și, dacă nu vă săturați, puneți lângă ea și o „Tocăniță pentru suflet“. 
Poftă bună la… citit!”

(dr. Mihaela Bilic,
medic nutriţionist)

Absolventă a Facultații de Medicină din București, dr. Mihaela Bilic este de 15 ani medicul nutriționist care vrea să aducă din nou bucuria și plăcerea pe mesele românilor. Autoarea unor cărți de succes vândute în mii de exemplare („Silueta dincolo de mituri”, „Trăiesc, deci mă abțin”, „Sănătatea are gust”) și promotor al multor campanii de educație nutrițională, Mihaela Bilic și-a propus să le redea oamenilor încrederea în mâncare, să arate că sănătatea are gust. Prin intermediul numeroaselor emisiuni TV la care a fost invitată, dar și în cadrul conferințelor și seminariilor pentru publicul larg, sfaturile și recomandările ei au ajuns în multe case și au ajutat mulți români. De pe poziția de medic primar diabet și boli de nutriție la care s-a adăugat un masterat de psihonutriție la Paris, Mihaela Bilic ne îndeamnă să facem din mâncare un prieten și din alimentația sănătoasă și echilibrată, un stil de viață!

Cartea este va fi disponibilă în curând pe site-ul editurii http://www.curteaveche.ro/.

Klarmedia, partener monitorizare de presă Curtea Veche Publishing.