Curtea Veche Publishing prezintă o nouă poveste fascinantă pentru cei mici, de data aceasta alături de Alec Blenche, consultant în nutriție și inițiator al unuia dintre cele mai citite site-uri din România (viataverdeviu.ro). Erus și Valea Răbdării, minunat ilustrată de Doina Zavadschi, prezintă călătoria inițiatică a unui copil într-o lume fantastică despre reguli alimentare și o viață sănătoasă. Cartea poate fi rezervată prin precomandă în perioada 3-7 noiembrie 2016 exclusiv pe site-ul www.curteaveche.ro, cei care plasează o comandă în această perioadă primind și autograful autorului.

Cei mici vor străbate cinci văi unde vor învăța ce înseamnă generozitatea, răbdarea sau iubirea. Erus, fiul Împăratului, simpatic și mereu pus pe șotii, parcurge alături de prietenii săi, Pac și Mac, dar și de alți eroi tot atât de interesanți întâmplări și multe provocări ce îl vor ajuta să facă Lumea Bună să fie bună din nou.

erus-mock-up-01

Pe lângă povestea palpitantă și plină de învățăminte, micuții vor fi însoțiți în această minunată aventură și de ilustrațiile pline de culoare ale Doinei Zavadschi.

În plus, micuții vor avea ocazia să descopere melodiile compuse special de Alec Blenche pentru acestă carte, melodii disponibile la finalul volumului prin intermediul QR code-urilor.

erus_p-24-25

Alec Blenche are o poveste de viață absolut impresionantă. După o luptă aprigă împotriva kilogramelor în plus, Alec a găsit o cale prin care a putut renunța la un stil de viață nesănătos și obositor. Documentându-se constant, el a optat pentru un mod de a trăi echilibrat, în armonie cu natura. Treptat, timp de cinci ani, Alec a slăbit 30 de kilograme, în momentul de față fiind un nutriționist extrem de cunoscut în mediul online. Site-ul creat de el și soția sa, VIAȚA VERDE VIU, este citit de milioane de oameni din peste 100 de țări, cei doi organizând și tabere de nutriție în toate colțurile țării.

Klarmedia, partener monitorizare presă