Vă invităm la cea de-a doua ediție Raw Generation Expo din Iași, care va avea loc între 5 și 6 noiembrie la Hotel Internațional (Strada Palat 5A) unde puteți afla mai multe despre alimentația raw-vegană și despre adoptarea unui stil de viață sănătos.

Curtea Veche Publishing va fi prezentă în cadrul expoziției cu un stand de carte unde veți putea găsi volumele Ligiei Pop. Cel mai recent dintre acestea, “Jurnal de sarcină” – Ediția a II-a, revizuită și adăugită, oferă sfaturi pentru o naștere fără frică și pentru un bebe sănătos.

Programul Raw Generation Expo Iași va include, ca în cadrul fiecărei ediții Raw Generation Expo, prezentări de sănătate și demonstrații culinare.

rge-iasi-editia-ii-facebook-header

Bine cunoscută specialistă în dieta raw vegană, autoare a mai multor volume culinare de succes axate pe „hrana vie“, Ligia Pop ne oferă de această dată o carte inedită, împărtăşindu-ne o experienţă fascinantă din viaţa personală – este vorba despre naşterea propriei sale fetiţe, Sophie Vanessa. Considerând că aducerea pe lume a unui copil constituie cel mai important şi mai emoţionant eveniment din existenţa unui cuplu, autoarea a adunat asiduu, timp de peste un deceniu, informaţii care aveau să-i fie de folos în cursul sarcinii şi, ulterior, în creşterea bebeluşului. Deoarece, dincolo de teorie, le-a pus nemijlocit în practică, Ligia Pop doreşte ca pe această cale să le ajute pe tinerele care se pregătesc să devină mame, oferindu-le o mulţime de îndrumări.

La 36 de ani, Ligia Pop este autoarea a șase cărţi: Sfaturi pentru o viață mai sănătoasă,Diversificarea raw și vegană, Reţete vegane fără foc, Germeni şi vlăstari: surse de sănătate şi energie, Deserturi pentru părinţi şi copii sănătoşi şi Jurnal de sarcină: sfaturi pentru o naştere naturală şi un bebe sănătos. Activează ca raw food chef (bucătar specializat în alimentaţia vegană fără foc), susţine demonstraţii culinare şi organizează anual la Bucureşti Raw Generation Expo, un eveniment naţional prin care promovează un stil de viaţă sănătos. De asemenea, este gazda unor show-uri TV online („Ligia’s Kitchen“ şi „De vorbă cu Ligia“). A câştigat, alături de alţi 15 bucătari din lume, titlul internaţional YouTube Next Chef. Ligia Pop este licenţiată în muzică la Universitatea de Arte „George Enescu“ din Iaşi şi e profesoară de pian.

Volumele autoarei pot fi găsite și pe site-ul editurii: http://www.curteaveche.ro/autori/ligia-pop.html