În perioada 19-22 octombrie 2016 se desfășoara la Deva cea de-a XV-a ediție a Salonului Hunedorean al Cărții. Biblioteca Județeană Ovid Densusianu Hunedoara-Deva vă așteaptă în cele patru zile de festival, între orele 10 și 20, să descoperiți oferte de carte, promoții, reduceri și evenimente dedicate tuturor cititorilor. Salonul Hunedorean al Cărții are loc în incinta Deva Mall, etaj trei, în Salle d’Or.

Curtea Veche Publishing vă așteaptă la standul editurii din cadrul Salonului Hunedorean al Cărții, unde veți putea găsi cele mai noi titluri ale editurii, promoții și reduceri pentru cele mai iubite cărți.

 

În cadrul acestui salon de carte, Curtea Veche Publishing v-a pregătit și două lansări de carte dedicate atât celor mici, cât și celor mari.

Vineri, 21 octombrie 2016, începând cu ora 11:00, Curtea Veche Publishing și Biblioteca Județeană “Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva vă invită alături de SLooP și de SLooP Fruli într-o călătorie în lumea întrebărilor fantastice, pornind de la volumul „De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?” semnat de Adina Rosetti și ilustrat de Cristiana Radu. Atelierul va avea loc în Salle D’or, Deva Mall (Bulevardul Iuliu Maniu). Copiii curioși vor afla răspunsuri la întrebări năstrușnice precum: “Oare ce se întâmplă cu un broscoi care nu a fost pupat de nicio prințesă?” sau “De ce nu au fructele colțuri?”.

lansare_de-ce-zboara-vrajitoarele_resize

Pe 22 octombrie 2016, va avea loc un al doilea eveniment dedicat celor mici și celor mari: dr. Mihaela Bilic va fi prezentă în Deva pentru lansarea volumului penetru copii “ABC de nutriție”, prima carte de nutriție pentru copii scrisă de un medic nutriționist. Vă invităm la conferința autoarei sâmbătă, începând cu ora 13:0,0 la Salle D’or să aflăm că este simplu să avem copii care să aibă o relație sănătoasă cu mâncarea dacă îi educăm în acest spirit. Oficiile de gazdă vor fi făcute de către domnul Sebastian Bara, directorul Bibliotecii Județene “Ovid Densusianu” Hunedoara, Deva.

lansare_abc-de-nutritie_resize