Laura Cosoi, câştigătoare a celebrului Gourmand World Cookbook Award 2015, categoria Best TV Chef Book – Europe, participă și anul acesta la Târgul de Carte de la Frankfurt, cel mai mare târg de carte din lume. Anul acesta, vedeta va participa în cadrul târgului la invitația Ministerului Culturii și a Gourmand International.

laura-cosoi_frankfurt-2015

Laura Cosoi va fi prezentă la Frankfurt la standul României, unde pe 20 octombrie, între 17.00 și 18.00, va povesti despre volumul “Rămâi la masă?” (Curtea Veche Publishing, 2014), despre importanța alegerii ingredientelor potrivite pentru rețete sănătoase și delicioase, dar și despre România și frumusețile pe care le ascunde. În plus, Laura va dezvălui, în premieră, câteva detalii despre un alt proiect editorial pe care îl are în pregătire. De asemenea, autoarea volumului “Rămâi la masă?” va pregăti rețete delicioase pentru câțiva dintre publisherii prezenți în cadrul târgului.

Frankfurt Book Fair este cel mai mare târg de carte din lume, cu peste 7.100 de expozanți din peste 100 de țări și cu peste 290.000 de vizitatori. Târgul reprezintă cel mai important eveniment din industria mondială a cărții si a drepturilor de autor. Vor fi prezenți peste 10.000 de jurnaliști și vor avea loc peste 4.000 de evenimente.

laura-cosoi_frankfurt-2015-_2