banner-mic-site-hadean_300_250px_72rez_precomanda-02Noua carte a cunoscutului chef, om de media și blogger culinar Adi Hădean, #24centimetri”, a devenit deja bestseller după ce, în nici 24 de ore de la lansarea precomenzii, a fost vândută în 2000 de exemplare, epuizându-se astfel primul tiraj. Cititorii au putut rezerva cartea începând de ieri, 7 septembrie, pe site-ul curteaveche.ro, urmând ca toate precomenzile lansate până pe 11 septembrie să  fie expediate cu autograful autorului.

“În tipografii deja se lucrează la un nou tiraj de câteva mii de exemplare, așa că suntem pregătiți pentru o cerere și mai mare. Faptul că primul tiraj este deja sold-out nu poate decât să ne bucure”, declară Maria Desmirean, director executiv Curtea Veche Publishing. Volumul va fi disponibil fizic începând din data de 12 septembrie exclusiv pe site-ul curteaveche.ro, la prețul de 29 lei.

Curtea Veche Publishing pregătește și o serie de lansări ale cărții în București, Cluj și în alte orașe din țară.

14225495_1238973629466898_2811926040216716020_n

Sursă foto: Facebook Adi Hădean

Despre “#24centimetri”, Adi Hădean scrie pe blogul său: “Este prima mea carte fără rețete, o carte despre mâncare, despre viață și despre relația mea cu ambele. (…) E o carte despre evoluție, evoluția mea ca om și ca bucătar. E despre aventura mea cu mâncarea și despre aventurile mele cu viața. E despre bunicii mei care găteau minunat, despre părinții mei care mi-au fost primii profesori, despre profesorii mei care nu mi-au fost profesori, despre cum e să muncești în bucătărie zi-lumină, zi după zi, (…), despre arsuri și tăieturi, despre mâncarea mizerabilă pe care am făcut-o, dar și despre cea delicioasă. E o carte contondentă pe alocuri, dar până la urmă așa s-au petrecut lucrurile, uneori contondent, uneori dimpotrivă.”

 Partener monitorizare presă: Klarmedia