#24centimetri. Lungimea perfectă a cuțitului de bucătărie și titlul celei mai noi cărți a celebrului chef, blogger, om de radio și televiziune Adi Hădean. Din 12 septembrie 2016, Curtea Veche Publishing vă propune o autobiografie-manifest pentru bucate bune și oameni dintr-o bucată. Toți cei care rezervă cartea pe curteaveche.ro între 7 și 11 septembrie o vor primi cu autograful autorului.

Precomanda Adi Hadean #24centimetri

Ultimele zile au venit cu o provocare adresată de Adi Hădean către 24 de bloggeri și oameni din media, printre care Andreea Esca, Vlad Petreanu, Dana Rogoz, Mazilique și Chinezu. “La ce sunt buni #24centimetri?” – răspunsurile primite pe Facebook, cât se poate de diferite și amuzante, au făcut deliciul internauților.

Cei #24centimetri sunt, însă, în viziunea lui Hădean, o carte numai bună pentru a răspunde multor întrebări pe care le-a primit de-a lungul timpului. Cum a început – spălând, și de zece ori pe zi, podelele bucătăriei din casa bunicilor –, cum a aflat secretele organizării și ale falimentării unui restaurant – într-o încăierare de pomină –, cum se alcătuiește meniul unui Irish pub – creând câteva sandviciuri delicioase cu nume voit idiot și la fel de voit stâlcit irlandez („O’Ceapă“, „O’Felie“, „O’Tonă“ și „O’Bama“) –, cum e din interior un show de televiziune – muncind de la șapte dimineața și încheind seara târziu cu un pahar de prosecco, fără să fie nevoie să arunci cu farfurii în concurenți ș.a.m.d. Un șir de lecții – de gătit și de viață.

Volumul “#24centimetri” de Adi Hădean este disponibil exclusiv în magazinul online curteaveche.ro la prețul de 29 lei.

Adi Hădean s-a făcut cunoscut în lumea exigentă a gastronomiei ca urmare a pasiunii, dedicării și talentului său culinar, calități care i-au adus numeroși fani încă de la începuturile aparițiilor sale publice. Debutul în bucătăria profesionistă și l-a făcut în 1998, iar de atunci a găzduit mai multe emisiuni TV, a publicat cărți purtând semnătura sa ori a contribuit la publicarea altor cărți, îmbogățin#24cm_copertad terminologia gastronomică, și s‑a implicat în numeroase proiecte sociale. Pasiunea care l-a determinat să facă din gătit o profesie, dând dovadă de aceeași măiestrie, cu celelalte preocupări ale sale, fotografia şi scrisul. De la data lansării până în prezent, blogul său culinar a fost citit de peste 27 de milioane de vizitatori, cu o medie de 20 000 de vizitatori unici pe zi. Astfel, Adi Hădean este și unul dintre cei mai apreciați bloggeri culinari din România.

„Odată cu trecerea din online între copertele unei cărți ești obligat să filtrezi și să acorzi o atenție mai mare conținutului deoarece cărțile au o viață mai lungă decât postările online. Am avut bucuria confirmării talentului de povestitor al lui Adi Hădean pe care îl citeam până acum pe blogul lui și pe Facebook și datorită cărții lui am avut ocazia să îi cunosc parcursul, să îi descopăr capacitatea de muncă extraordinară și să înțeleg felul în care s-a format unul dintre marii noștri bucătari profesioniști. Avem #24centimetri de experiență gastronomică“. (Maria Desmirean, director executiv Curtea Veche Publishing)

 Partener monitorizare presă: Klarmedia