Laura Cosoi va participa cu volumul “Rămâi la masă?”, apărut în 2014 la Curtea Veche Publishing, în cadrul secțiunii de cărți de gastronomie de la Târgul Internațional de Carte de la Beijing, ediția 2016. Singurul reprezentant al României invitat de către Gourmand International, vedeta va participa la Gastronomic Diplomacy Conference și va pregăti o demonstrație culinară cu rețetele din cartea sa, prezentând alături de volum și show-ul său culinar online Vertical Taste.

Laura Cosoi_Frankfurt 2015 _2

Laura va susține o prezentare și în cadrul conferinței Cookbook Publishing in Eastern Europe alături de invitați din Slovenia, Ungaria și Lituania, eveniment moderat de fondatorul Gourmand International, Edouard Cointreau. Toate cele trei evenimente se vor desfășura în zilele de 24 și 25 august în cadrul Food & Wine Gallery. Volumului “Rămâi la masă?”, apărut la Curtea Veche Publishing, îi va fi dedicat un stand special în cadrul secțiunii cărților de gastronomie.

Odată cu volumul său de rețete, Laura va prezenta la Beijing și producția sa video Vertical Taste, un show online de cooking difuzat prin canalul de YouTube al vedetei și care continuă conceptul început prin cartea ”Rămâi la masă?”.

Ramai la masa

Laura Cosoi a fost invitată să participe la Beijing, în perioada 24-26 august 2016, după ce, în 2015, a fost câștigătoarea premiului Gourmand World Cookbook Best in the World la categoria Best TV Chef Book – Europe pentru volumul “Rămâi la masă?”, și a Premiului Gourmand World Cookbook Best of the Best 20 years – locul al doilea – la Târgul Internațional de carte de la Frankfurt, cel mai mare târg de carte din lume.

Laura Cosoi_Yantai_2015_image2

Gourmand International este organizatorul premiilor Gourmand World Cookbook Awards, care sunt cele mai prestigioase distincții din domeniul culinar. La cea de a 23-a ediție a Târgului Internațional de Carte de la Beijing, Gourmand International este organizatorul Food and Wine Gallery, celebra secțiune dedicată exclusiv cărților din acest domeniu. Pe durata târgului de carte, aici sunt expuse cărți dedicate gătitului din întreaga lume și au loc conferințe, demonstrații culinare și întâlniri cu personalități din domeniu.

Înfiinţate în anul 1995, premiile Gourmand au creat practic industria cărților de bucate. Fondatorul Premiilor Gourmand, Edouard Cointreau, este moştenitorul celebrului imperiu Cointreau din Franţa (renumit în toată lumea pentru lichiorul şi coniacul cu același nume), Președintele Asociației Mondiale a Producătorilor de Emisiuni Gastronomice și Președintele de Onoare al China Food Television.

Laura Cosoi_Yantai 2015

Târgului Internațional de Carte de la Beijing se desfășoară în perioada 24 – 28 august 2016. În cadrul acestui eveniment special, România este invitată de onoare alături de alte țări central și est-europene.

Mulțumim Klarmedia, partener monitorizare presă Curtea Veche Publishing.