Unul dintre cei mai apreciați psihologi și psihoterapeuți relaționali din România, Gáspár György lansează la Curtea Veche Publishing „Copilul invizibil”, o carte menită să revoluționeze percepția despre metodele de parenting.

Gáspár György este președintele Asociației Multiculturale de Psihologie si Psihoterapie, membru în Colegiul Psihologilor din România și coordonator de programe ce privesc sănătatea relațională.

<<„Copilul invizibil” este o invitație la descoperirea de sine cu ajutorul stării de mindfulness sau de prezență conștientă, scrisă pentru părinți și viitorii părinți. Realitatea ne arată că trauma călătorește în timp, nu se oprește la o singură generație, iar procesarea experiențelor noastre negative este o dovadă de prețuire de sine și respect față de copiii, nepoții și strănepoții noștri. Pentru că ceea ce nu vindecăm noi sunt răni pe care le lăsăm moștenire urmașilor noștri.>> (Gáspár György)

Autorul nu scrie doar din perspectiva sa de psiholog clinician și psihoterapeut, ci face apel la situațiile de viață care l-au modelat, la practicile care l-au ajutat să depășească momentele dificile și oferă, în acest sens, o serie de pași esențiali care vin în sprijinul nu doar a părinților de pretutindeni, ci a și a celor care pur și simple urmăresc în permanență dezvoltarea lor interioară.

redim

 

Cartea are un mesaj pentru fiecare cititor – acela de a îndrăzni să ne uităm la copilul interior, așa cum părinții noștri nu au știut sau nu au putut să o facă, într-o manieră ghidată de curiozitate, compasiune și acceptare umană necondiționată.

Lansarea cărții va avea loc pe 14 aprilie 2016 începând cu ora 19.00 la Movieplex (Plaza România, B-dul Timișoarei, nr. 26) și va include o conferință despre importanța descoperirii și acceptării copilului interior și metoda de parenting conștient.

Vor prezenta cartea Otilia Mantelers, expert în parenting, Cristina Trepcea, psihoterapeut, Diana Stănculeanu, psiholog,  și Miruna Meiroșu, PR Manager Curtea Veche Publishing. Evenimentul, moderat de Ruxandra Rusan, va include o sesiune de autografe. Intrarea este liberă și se face între orele 18.30 și 18.50 pe baza înscrierii la adresa simona@paginadepsihologie.ro.

Cartea este disponibilă în magazinul online al editurii, curteaveche.ro, pe paginadepsihologie.ro și în librăriile din toată țara la prețul de 32 lei.